Ελλάδα

Συγγενής θύματος στο Μάτι πλάκωσε Αξιωματικό της Πυροσβεστικής!

Γεμάτος οργή και αγανάκτηση, ένας άνδρας που έχασε έναν δικό του άνθρωπο στην πυρκαγιά στο Μάτι, επιτέθηκε σε Αξιωματικό της Πυροσβεστικής.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Έχει περάσει πια πάνω από ένας μήνας από την εθνική τραγωδία. Από την αποφράδα Δευτέρα, 23.07.2018, όταν η φονική φωτιά θέρισε ζωές στο Μάτι…

Το Μάτι της… οργής

Η αγανάκτηση των συγγενών των θυμάτων για τον άδικο χαμό των δικών τους ανθρώπων δεν μπορεί ακόμη να καταλαγιάσει, κάτι που αποδείχθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, 24.08.2018, με επεισόδιο που σημειώθηκε στο Περιστέρι.

[read4more]

Εκεί, δηλαδή όπου στεγάζονται τα γραφεία της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Μια υπηρεσία που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως η Αντιτρομοκρατική της Πυροσβεστικής.

Στο σημείο έσπευσε ένας πολίτης, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr θρηνεί τον χαμό ενός δικού του ανθρώπου από την καταστροφή στο Μάτι.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως κατά την διάρκεια της κατάθεσης -και για λόγους που ακόμη δεν έχουν διευκρινιστεί- ο άνδρας επιτέθηκε εναντίον ενός Αξιωματικού της Πυροσβεστικής.

Μετά την επίθεση με μπουνιές στον Αξιωματικό, ο άνδρας συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα, ενώ εις βάρος του θα σχηματιστεί δικογραφία.

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καιρός σήμερα: Συννεφιές, βροχές στα ανατολικά και ψύχρα – 7 μποφόρ στο Αιγαίο
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 5-6 και τοπικά στα νότια 7 μποφόρ ενώ στο Ιόνιο θα πνέουν από ανατολικές έως νοτιοανατολικές διευθύνσεις με εντάσεις 4-5 μποφόρ, στην περιοχή των Κυθήρων έως 6 μποφόρ
Κρύο στην Αθήνα
«Είδα τη ζωή να περνά από μπροστά μου» λέει ο φοιτητής που τραυματίστηκε από τσεκούρι στα επεισόδια στου Ζωγράφου
«Ήταν μία μολότοφ που έπεσε πάνω στα κάγκελα και ένας φοιτητής ήταν μπροστά και άρπαξε ολόκληρος, από το πόδι μέχρι το κεφάλι είχε αρπάξει» λέει στο Mega και συγκλονίζει ο φοιτητής του ΕΚΠΑ
Ζωγράφου
8
Από 200 μέχρι 700 ευρώ τον μήνα έδινε το κύκλωμα της Θεσσαλονίκης στον γνωστό ηθοποιό που λειτουργούσε ως «αχυράνθρωπος»
Ο ηθοποιός και μοντέλο ομολόγησε ότι τον προσέγγισαν επειδή είχε οικονομικό πρόβλημα, γνωστός δικηγόρος ανάμεσα στους εμπλεκόμενους - Από βδομάδα οι απολογίες των 16 που παραμένουν υπό κράτηση, ελεύθεροι αφέθηκαν οι 2
Οι συλληφθέντες του κυκλώματος στην Θεσσαλονίκη, έξω από τα δικαστήρια
72