Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Συγγρού: Ταλαιπωρία ξανά! Εικόνες από τα έργα που φέρνουν χάος – video

Συγγρού: Ταλαιπωρία ξανά! Εικόνες από τα έργα που φέρνουν χάος – video

Μάλλον η εικόνα της Συγγρού γεμάτη ακινητοποιημένα αυτοκίνητα πρέπει να μας γίνει… συνήθεια. Τα έργα της Περιφέρειας Αττικής που γίνονται όχι βράδυ αλλά πρωί, φέρνουν κυκλοφοριακό χάος και μάλλον η κατάσταση δεν θα αλλάξει μέχρι να ολοκληρωθούν.

Σήμερα Τρίτη (05.06.2019) είναι η δεύτερη μέρα που βρίσκονται σε εξέλιξη τα έργα. Είναι και η δεύτερη μέρα μποτιλιαρίσματος και χάους στη Συγγρού.

Αυτοκίνητα, λεωφορεία ακόμη και μηχανάκια είναι ακινητοποιημένα, αφού η κίνηση διεξάγεται με τεράστια δυσκολία. Το γεγονός πως τα έργα γίνονται και σε ώρες αιχμής, κάνουν τα πράγματα ακόμη πιο δύσκολα.

Υπενθυμίζεται ότι τα έργα γίνονται στο τμήμα από τη συμβολή της Συγγρού με την Καλλιρρόης μέχρι και την Φραντζή και θα διαρκέσουν 15 μέρες.

Δείτε εικόνες από την πορεία των έργων στη Συγγρού

Όπως έχει ανακοινώσει η περιφέρεια Αττικής: «Στο πλαίσιο των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων θα υπάρξει προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στις δύο δεξιές λωρίδες της Λ. Συγγρού, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Καλλιρρόης έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Αμβρ. Φραντζή, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

Αιτία για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις είναι τα έργα αποκατάστασης βλαβών στην άσφαλτο.

Η περιφέρεια παρακαλεί τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν τις ειδικές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν».

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΕΦΗ ΚΟΥΛΟΧΕΡΗ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις