Ελλάδα

Συγκινεί η κόρη του Μανώλη Καντάρη: Σήμερα θα γιορτάζαμε τα γενέθλια σου – Θα έκλεινες τα 57 και θα χαιρόσουν και τα 4 παιδιά σου

Συγκινητική ανάρτηση από την κόρη του Μανώλη Καντάρη που δολοφονήθηκε το 2011 για μια βιντεοκάμερα έξω από το σπίτι του στο κέντρο της Αθήνας.

«Σήμερα θα γιορτάζαμε τα γενέθλια σου. Θα έκλεινες τα 57 και θα χαιρόσουν και τα 4 παιδιά σου», γράφει η κόρη του Μανώλη Καντάρη, Αντριάννα που θυμήθηκε τα γενέθλια του πατέρα της που δολοφονήθηκε το 2011 σε ηλικία 44 ετών.

Ο Μανώλης Καντάρης τραυματίστηκε θανάσιμα από τρεις Αφγανούς οι οποίοι του επιτέθηκαν για να του κλέψουν μία βιντεοκάμερα στο κέντρο της Αθήνας.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη στις 10 Μαΐου του 2011 όταν ο Μανώλης Καντάρης κατέβηκε από την πολυκατοικία που έμενε στο κέντρο της Αθήνας και κατευθύνθηκε προς το πάρκινγκ όπου είχε αφήσει το αυτοκίνητό του.

Μάλιστα ήταν πολύ χαρούμενος καθώς ετοιμαζόταν να μεταβεί στο μαιευτήριο γιατί θα γεννούσε η γυναίκα του. Για αυτό τον λογο κρατούσε στο χέρι του μια κάμερα για να απαθανατίσει τις πρώτες στιγμές με το νεογέννητο παιδί του.

Η μοίρα όμως είχε άλλα σχέδιο καθώς τρεις Αφγανοί του επιτέθηκαν και τον
μαχαίρωσαν για να του πάρουν την κάμερα, με την γυναίκα και την πεθερά του να περιμένουν την επιστροφή του.

«Μέσα σε 14 δευτερόλεπτα μια ζωή απλώς εξατμίστηκε, σε 14 δευτερόλεπτα ήταν χρονομετρημένη η διάρκεια πάνω στο βίντεο, το οποίο είχαν καταγράψει οι κάμερες της 3ης Σεπτεμβρίου» είχε δηλώσει η σύζυγος του Μανώλη Καντάρη, η οποία το 2021 πέθανε από καρκίνο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Δεν υπήρχε νομική δυνατότητα σύλληψης του 67χρονου» στην Αμφιλοχία λέει η αστυνομία «καρφώνοντας» την εισαγγελία
«Το προανακριτικό υλικό υποβλήθηκε άμεσα στην εισαγγελική Αρχή, ωστόσο η νέα εισαγγελική παραγγελία δεν περιελάμβανε εντολή κράτησης», υποστηρίζει η ΕΛ.ΑΣ. σε ανακοίνωσή της
Το σπίτι όπου έμενε ο 67χρονος με τον 95χρονο πατέρα του στο Χαλκιόπουλο Αμφιλοχίας 1
Νίκος Πλακιάς για Λουίς Ενρίκε: Η τοποθέτησή του απαντά στο «πώς στέκεσαι όταν χάνεις το παιδί σου»
Ο Νίκος Πλακιάς, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό όσα είπε ο Ισπανός, απαντώντας στο πώς ένας γονιός μπορεί να σταθεί ξανά στα πόδια του μετά την απώλεια του παιδιού του
Ο Νίκος Πλακιάς
Κάηκε ζωντανός και απανθρακώθηκε ο άνδρας μέσα στο αυτοκίνητό του στο Μετς - Το «μυστήριο» με το καμινέτο
Το μυστήριο περιπλέκει ένα καμινέτο που βρέθηκε μέσα στο κόκκινο τζιπ και ερευνάται αν ήταν αυτό που προκάλεσε τη φωτιά που έκαψε ζωντανό τον μεσήλικα ιδιοκτήτη του οχήματος
Καμένο τζιπ στο Μετς 8