Κυριακή, 28 Απρ.
17oC Αθήνα

Συγκινεί η κόρη του Μανώλη Καντάρη: Σήμερα θα γιορτάζαμε τα γενέθλια σου – Θα έκλεινες τα 57 και θα χαιρόσουν και τα 4 παιδιά σου

Συγκινεί η κόρη του Μανώλη Καντάρη: Σήμερα θα γιορτάζαμε τα γενέθλια σου – Θα έκλεινες τα 57 και θα χαιρόσουν και τα 4 παιδιά σου

Συγκινητική ανάρτηση από την κόρη του Μανώλη Καντάρη που δολοφονήθηκε το 2011 για μια βιντεοκάμερα έξω από το σπίτι του στο κέντρο της Αθήνας.

«Σήμερα θα γιορτάζαμε τα γενέθλια σου. Θα έκλεινες τα 57 και θα χαιρόσουν και τα 4 παιδιά σου», γράφει η κόρη του Μανώλη Καντάρη, Αντριάννα που θυμήθηκε τα γενέθλια του πατέρα της που δολοφονήθηκε το 2011 σε ηλικία 44 ετών.

Ο Μανώλης Καντάρης τραυματίστηκε θανάσιμα από τρεις Αφγανούς οι οποίοι του επιτέθηκαν για να του κλέψουν μία βιντεοκάμερα στο κέντρο της Αθήνας.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη στις 10 Μαΐου του 2011 όταν ο Μανώλης Καντάρης κατέβηκε από την πολυκατοικία που έμενε στο κέντρο της Αθήνας και κατευθύνθηκε προς το πάρκινγκ όπου είχε αφήσει το αυτοκίνητό του.

Μάλιστα ήταν πολύ χαρούμενος καθώς ετοιμαζόταν να μεταβεί στο μαιευτήριο γιατί θα γεννούσε η γυναίκα του. Για αυτό τον λογο κρατούσε στο χέρι του μια κάμερα για να απαθανατίσει τις πρώτες στιγμές με το νεογέννητο παιδί του.

Η μοίρα όμως είχε άλλα σχέδιο καθώς τρεις Αφγανοί του επιτέθηκαν και τον
μαχαίρωσαν για να του πάρουν την κάμερα, με την γυναίκα και την πεθερά του να περιμένουν την επιστροφή του.

«Μέσα σε 14 δευτερόλεπτα μια ζωή απλώς εξατμίστηκε, σε 14 δευτερόλεπτα ήταν χρονομετρημένη η διάρκεια πάνω στο βίντεο, το οποίο είχαν καταγράψει οι κάμερες της 3ης Σεπτεμβρίου» είχε δηλώσει η σύζυγος του Μανώλη Καντάρη, η οποία το 2021 πέθανε από καρκίνο.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις