Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Συγκλονισμένοι όσοι γνώριζαν τον ιδιοκτήτη του γηροκομείου που αυτοκτόνησε

ιδιοκτήτης γηροκομείου γηροκομείο
Φωτογραφία από: Facebook / Νέα Θάλπη

Σε ηλικία μόλις 41 ετών, ο Δημήτρης Καμπανάρος, ιδιοκτήτης του γηροκομείου στον Άγιο Στέφανο, στο οποίο εντοπίστηκαν θετικά κρούσματα κορονοϊού, έδωσε τέλος στην ζωή του, προκαλώντας σοκ σε όσους τον γνώριζαν.

Η είδηση κάνει τον γύρο του διαδικτύου, με το επίσημο προφίλ του γηροκομείου στο Facebook να πληροφορεί με ανάρτηση για την αυτοκτονία του.

Click4more: Θρήνος για τον χαμό του ιδιοκτήτη του γηροκομείου στον Άγιο Στέφανο! Τι τον οδήγησε στην αυτοκτονία

«Θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε πως δυστυχώς, το πρωί της Τετάρτης, 21 Οκτωβρίου 2020, έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος μας Δρ. Δημήτρης Καμπανάρος, η ψυχή της Νέας Θάλπης. Η οικογένεια, οι φίλοι, οι συνεργάτες του στη Νέα Θάλπη, αισθανόμαστε βαθύτατη οδύνη για τον αδόκητο χαμό του. Ο Δημήτρης μας υπήρξε μοναδικός άνθρωπος, γιος και φίλος, υποδειγματικός επιστήμονας, εξαίρετος επαγγελματίας. Tο κενό που αφήνει πίσω του δεν αναπληρώνεται…», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανάρτηση.

Φίλοι, συνάδελφοι, συνεργάτες και άνθρωποι που εμπιστεύτηκαν τις ζωές των δικών τους ανθρώπων στο γηροκομείο στον Άγιο Στέφανο, εκφράζουν στα σχόλια της ανάρτησης τα συλλυπητήριά τους, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον 41χρονο άνδρα.

Δείτε μερικά από τα σχόλια στην ανάρτηση που έκανε το γηροκομείο

γηροκομείο γηροκομείο γηροκομείο

Φωτογραφίες από: Facebook / Νέα Θάλπη.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις