Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Συγκλονίζει η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη: Σπίτια που κρύβουν Γολγοθά, με κακοποιητές συζύγους

Συγκλονίζει η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη: Σπίτια που κρύβουν Γολγοθά, με κακοποιητές συζύγους

«Σε καιρό πανδημίας δεν σκοτώνει μόνο ο κορονοϊός αλλά και η έμφυλη βία. Σπίτια που κρύβουν Γολγοθά, με κακοποιητές συζύγους», είπε στην ΕΡΤ η μητέρα της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη.

Η κ. Τοπαλούδη μιλώντας για την Κάρολαϊν «δεν συνδέθηκε με οικοδόμο η μπετατζή, αλλά με ωραίο πιλότο», σχολιάζοντας ότι η νεαρή κοπέλα «δεν μίλησε για να μην χαλάσει το παραμύθι».

«Οι νάρκισσοι και η πατριαρχική κοινωνία δεν επιτρέπουν όχι. Ακόμη και η φίλη της δεν έκανε τίποτα να ενημερώσει τους γονείς. Κι αυτός με μεγάλο σαδισμό έπεσε στο κορμί της κι έβαλε πάνω στη νεκρή μανούλα το παιδί, που θα μισήσει για μια ζωή τον φονιά», συνέχισε η Κούλα Τοπαλούδη.

«Δέχομαι μηνύματα από πολλές γυναίκες, 30ρες με παιδιά 7 χρονών που λένε ότι θα τα τινάξουν στον αέρα γιατί δεν αντέχουν», πρόσθεσε η μητέρα με τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ να θέτει το ερώτημα «γιατί γίνεστε εσείς αποδέκτης και όχι οι ειδικοί», υπενθυμίζοντας τα καταφύγια κακοποιημένων γυναικών.

Παράλληλα η κ. Τοπαλούδη επέμεινε πως ακόμη και κακοποιημένες γυναίκες σε νοσοκομεία «δεν τολμάνε να καταγγείλουν γιατί οι περισσότερες δεν έχουν δουλειές για να πατήσουν στα πόδια τους». Και πρόσθεσε το ερώτημα ποιοι ξενώνες δέχονται να βρουν εργασία σε κακοποιημένη γυναίκα.

«Από την πολλή αγάπη τα παιδιά αφήνουν το παραμύθι για να μην πληγώσουν τους γονείς», κατέληξε η κυρία Τοπαλούδη.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις