Τρίτη, 19 Μαρ.
19oC Αθήνα

Συγκλονίζει η μητέρα του Γιώργου Καραϊβάζ: Τους εκτελεστές του θα τους συγχωρούσε το παιδάκι μου

Γιώργος Καραϊβάζ

Συντετριμμένες από τον πόνο της απώλειας, η μητέρα και η αδερφή του Γιώργου Καραϊβάζ άνοιξαν την καρδιά τους στην εκπομπή T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου στον Alpha. Μια μέρα μετά την κηδεία του δημοσιογράφου που δολοφονήθηκε λίγα μέτρα από το σπίτι του στον Άλιμο, μίλησαν για τον δικό τους Γιώργο.

Δεν μπορούν να πιστέψουν πως δεν θα τον ξαναδούν. Ο Γιώργος Καραϊβάζ θα συγχωρούσε τους δολοφόνους του, είπαν με τα δάκρυα να τρέχουν από τα μάτια τους.

«Όποιο δάχτυλο κι αν κόψεις, πονάει πάρα πολύ. Το μόνο που θέλω είναι να προσέχετε παιδιά μου, να προσέχετε. Η τελευταία μάνα να ήμουν εγώ… Κανέναν άλλο να μη βλάψουνε… Το ίδιο θα έκανε και το παιδί μου. Τους εκτελεστές του θα τους συγχωρούσε το παιδάκι μου… Άλλο παιδί να μην πειράξουνε… Παρακαλώ την Παναγίτσα» είπε με δάκρυα στα μάτια η μητέρα του.

Για την αδερφή του, Λίτσα, ο Γιώργος Καραϊβάζ ήταν το στήριγμά της. «Έναν τον είχα και τον είχα στήριγμά μου. Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Ό,τι πρόβλημα κι αν είχα, έπαιρνα τον Γιώργο και το συζητούσα. Ήταν πάρα πολύ δοτικός. Τα παιδικά μας λόγια ήταν λίγο φτωχικά, οι γονείς μας παλεύανε για εμάς, να μεγαλώσουμε με τα καλύτερα εκείνης της εποχής» ανέφερε και εξομολογήθηκε πως είχε να τον δει τέσσερα χρόνια λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Click4more Έτσι κόπηκε το νήμα της ζωής του Γιώργου Καραϊβάζ – Ιατροδικαστής στο newsit.gr: «Θανατηφόρες οι 9 από τις 10 σφαίρες»

«Ο Γιώργος ήταν ένα ήσυχο παιδί, χαμηλών τόνων. Ο πατέρας μου είχε μια μονάδα με ζώα, ο Γιώργος βοηθούσε τον πατέρα μου. Αντί να πάρει, όμως, ψωμί στο σακί του, έπαιρνε τα βιβλία του. Και παντού είχε βιβλία, διάβαζε πάρα πολύ….

Τελευταία φορά που του μίλησα ήταν 5 Απριλίου με μηνύματα. «“Καλημέρα αδερφέ μου, καλή εβδομάδα” του έστειλα, “Καλημέρα Λιτσάκι μου, καλή εβδομάδα” μου είχε απαντήσει».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις