Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Συγκλονίζει ο φοιτητής που βρήκε το μωρό στο καρότσι σούπερ μάρκετ! “Στιγμιαία σταμάτησε να χτυπάει η καρδιά μου”!

Συγκλονίζει ο φοιτητής που βρήκε το μωρό στο καρότσι σούπερ μάρκετ! “Στιγμιαία σταμάτησε να χτυπάει η καρδιά μου”!

Σοκαρισμένος είναι ο φοιτητής που βρήκε το κοριτσάκι παρατημένο μέσα σε ένα καρότσι σούπερ μάρκετ στη Νέα Ιωνία, τυλιγμένο σε μια πετσέτα.

Λέω στη μητέρα μου που βρισκόταν στο μπαλκόνι πως είναι μωρό! Στιγμιαία σταμάτησε να χτυπάει η καρδιά μου και σοκαρίστηκα”, δηλώνει ο νεαρός φοιτητής από τη Νέα Ιωνία στον Alpha.

Ο φοιτητής Παναγιώτης Μαδούρος νόμιζε αρχικά πως ήταν γάτα που γεννά όμως μετά το επίμονο κλάμα αποφασίζει να κατέβει στην αυλή. Πήγε στην είσοδο της πολυκατοικίας στη Νέα Ιωνία και δεν πίστευε στα μάτια του όταν μέσα σε ένα καρότσι σούπερ μάρκετ είδε ένα πανέμορφο κοριτσάκι να κλαίει βοερά. Ήταν καθαρό, φαγωμένο και τυλιγμένο σε μια πετσέτα θαλάσσης.

Σοκαρισμένος ειδοποιεί τους γονείς του που κατεβαίνουν και αυτοί να δουν τι συμβαίνει και βλέπουν και αυτοί το μωρό, με την μητέρα του να παίρνει το μωρό στην αγκαλιά της και αυτό αμέσως σταματά να κλαίει.

Αντιλήφθηκε πως υπάρχει και άλλος δίπλα του και σταμάτησε αμέσως το κλάμα”, δηλώνει.

Ο νεαρός φοιτητής ειδοποίησε αμέσως το χαμόγελο του παιδιού και στην είσοδο της πολυκατοικίας έφτασαν περιπολικό και ασθενοφόρο με τους διασώστες να λυγίζουν μπροστά στη θέα του παιδιού.

Έκλαψε ο αστυνομικός” είπε ο φοιτητής που βούρκωσε και πάλι με το παιδάκι που βρέθηκε μόνο και εγκαταλελειμμένο.

Πλέον οι έρευνες στρέφονται στις κάμερες ασφαλείας ώστε να βρουν ποιος εγκατέλειψε το μωρό μέσα στη νύχτα.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις