Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για την 16χρονη που βρέθηκε σε κώμα – «Το μυαλό της ήταν μόνο στα ναρκωτικά»

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για την 16χρονη που βρέθηκε σε κώμα – «Το μυαλό της ήταν μόνο στα ναρκωτικά»
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Οι περιγραφές της παρέας της 16χρονης, που βρέθηκε σε κωματώδη κατάσταση στο Βύρωνα μετά από χρήση ναρκωτικών ουσιών, αποκαλύπτουν τον τρόπο που ζούσε το ανήλικο κορίτσι και που, με μαθηματική ακρίβεια, θα οδηγούσε σε δύσκολα μονοπάτια…

«Εκεί πέρα αράξαμε λίγο και μετά εγώ πήγα για ύπνο. Ξύπνησα και μου είπαν ότι κάτι είχε πάθει η (όνομα 16χρονης) αλλά ήξερα τι είχε πάρει. Είχε πάρει και ένα φάρμακο αλλά δε θυμάμαι ακριβώς το όνομα. Κάπως… Λίρικα; Κάτι τέτοιο και τα είχε ανακατέψει αυτά τα δύο μαζί» περιέγραψε η φίλη της.

«Βλέπω την (όνομα 16χρονης) ξαπλωμένη με ανοιχτά τα μάτια να είναι έτσι γουρλωμένα. Μετά τα μάτια της να πηγαίνουν προς τα πάνω. Έβγαζε κάτι αίματα, κάτι υγρά από τη μύτη κάθε φορά που πήγαινα να την σηκώσω, τα έβγαζε αυτά τα υγρά. Και ήθελα να δω αν ζει ή όχι, να πάρω σφυγμούς και μετά την έβαλα να καθίσει όρθια».

Όλα τα παραπάνω περιλαμβάνονται στη δικογραφία που από χθες Παρασκευή, είχε δημοσιεύσει το newsit.gr για την τρομακτική αυτή υπόθεση, με τα ανήλικα παιδιά που έχουν βυθιστεί στον κόσμο των ναρκωτικών.

Τώρα, το 16χρονο κορίτσι, δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός».

«Ήταν το καλύτερο παιδί από όλα» περιγράφει ένας φίλος του κοριτσιού. «Αλλά στο θέμα των ναρκωτικών ήταν το πιο χαζούλι ας το πούμε. Δηλαδή με το που έμπαιναν ναρκωτικά στη μέση, δε σκεφτόταν τίποτα άλλο. Το μυαλό της γενικά ήταν μόνο στα ναρκωτικά».

Όσο για την μητέρα της 16χρονης, είπε στους αστυνομικούς ότι η παρέα της κόρης της, την ειρωνευόταν όταν εκείνη έψαχνε με αγωνία το παιδί της.

«Με έχουν ειρωνευτεί τηλεφωνικά όταν έψαχνα να την βρω. Και ήξερα ότι την κρατούσαν και μιλούσαν αυτοί στο τηλέφωνο. Γνωρίζω ότι πολλές φορές όταν η κόρη μου ήθελε να έρθει σπίτι, όταν ήταν με αυτούς, ασκούσαν ψυχολογική πίεση και δεν την άφηναν να γυρίσει παρά τη θέλησή της».

Πάντως στα κινητά της παρέας, έχουν βρεθεί φωτογραφίες με όλων των ειδών τα ναρκωτικά αλλά και ένα μήνυμα, ενδεικτικό της απάθειας με την οποία αντιμετωπίζει η παρέα την  περιπέτεια της 16χρονης…

«Αράξαμε τούμπανα χθες οι δυο μας. Πού να ήξερα, θα ήταν η τελευταία φορά»…

 

 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις