Ελλάδα

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Λυγίζει πατέρας του αγνοούμενου Ντένη: «Το γιατί με σκοτώνει»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ραγίζουν καρδιές οι συγγενείς των αγνοούμενων από το δυστύχημα με τα δύο τρένα στα Τέμπη και τους δεκάδες νεκρούς.
Ένας πατέρας από τη Θεσσαλονίκη λυγίζει μιλώντας για τον γιο του που ήταν μέσα στο μοιραίο τρένο το βράδυ της περασμένης Τρίτης και από τότε αγνοείται.

Ο 23χρονος Ντένης είχε πάει στην Αθήνα για το τριήμερο και επέστρεφε στη Θεσσαλονίκη. Ο πατέρας του ήταν ο τελευταίος που επικοινώνησε μαζί του με τον γιο του αναφέρει ότι υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση.

«Μιλήσαμε, μου είπε ότι θα έχει καθυστέρηση και ”μην έρθεις την ώρα που σου είπα. Θα σε πάρω εγώ”. Με πήρε λίγο πριν τη Λάρισα που είχαν καθυστέρηση. Περίμενα τηλέφωνο και ποτέ δεν με πήρε. Αποφάσισα κατά τη μία και μισή να πάω στο σταθμό στη Θεσσαλονίκη. Φτάνω στο σταθμό, βλέπω κόσμο και κατάλαβα ότι κάτι δεν πάρει καλά. Ήταν στο πέμπτο βαγόνι, αλλά συνήθιζε να πηγαίνει στο κυλικείο», ήταν τα λόγια του πατέρα μιλώντας στην εκπομπή Tlive με την Τατιάνα Στεφανίδου.

Όπως ανέφερε έχουν δώσει δείγμα DNA και περιμένουν τα αποτελέσματα. «Η αναμονή μας σκοτώνει. Το θέμα είναι το γιατί… Αυτό με σκοτώνει. Ένας λάθος χειρισμός και να φύγουν τόσα παιδιά άδικα. Ας μου απαντήσει κάποιος γιατί. Για ποιο λόγο».

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καιρός σήμερα: Λιακάδα, ζέστη και ισχυροί βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο – Βροχές σε βόρεια ηπειρωτικά και τα Δωδεκάνησα
Η θερμοκρασία θα φτάσει στα νησιά του Ιονίου και τα ηπειρωτικά τους 33 με 34, τοπικά στα δυτικά τους 35 βαθμούς και στην ανατολική νησιωτική χώρα τους 27 με 29, τοπικά στα νοτιοανατολικά τους 30 με 32 βαθμούς Κελσίου
καιρός
Σεξουαλικά κίνητρα αποκαλύπτουν οι έρευνες για την εξαφάνιση της Σταυρούλας Λεβεντάκη - Το αίμα στο αυτοκίνητο του ενοικιαστή και οι βιαστικές κινήσεις
Αν το αίμα που βρέθηκε στο αυτοκίνητό του ανήκει στην άτυχη γυναίκα, τότε εκτιμάται ότι θα ασκηθεί σε βάρος του ποινική δίωξη για την ανθρωποκτονία της
Η Σταυρούλα Λεβεντάκη που αγνοείται και ο 43χρονος ενοικιαστής της