Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Λυγίζει πατέρας του αγνοούμενου Ντένη: «Το γιατί με σκοτώνει»

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Λυγίζει πατέρας του αγνοούμενου Ντένη: «Το γιατί με σκοτώνει»

Ραγίζουν καρδιές οι συγγενείς των αγνοούμενων από το δυστύχημα με τα δύο τρένα στα Τέμπη και τους δεκάδες νεκρούς.
Ένας πατέρας από τη Θεσσαλονίκη λυγίζει μιλώντας για τον γιο του που ήταν μέσα στο μοιραίο τρένο το βράδυ της περασμένης Τρίτης και από τότε αγνοείται.

Ο 23χρονος Ντένης είχε πάει στην Αθήνα για το τριήμερο και επέστρεφε στη Θεσσαλονίκη. Ο πατέρας του ήταν ο τελευταίος που επικοινώνησε μαζί του με τον γιο του αναφέρει ότι υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση.

«Μιλήσαμε, μου είπε ότι θα έχει καθυστέρηση και ”μην έρθεις την ώρα που σου είπα. Θα σε πάρω εγώ”. Με πήρε λίγο πριν τη Λάρισα που είχαν καθυστέρηση. Περίμενα τηλέφωνο και ποτέ δεν με πήρε. Αποφάσισα κατά τη μία και μισή να πάω στο σταθμό στη Θεσσαλονίκη. Φτάνω στο σταθμό, βλέπω κόσμο και κατάλαβα ότι κάτι δεν πάρει καλά. Ήταν στο πέμπτο βαγόνι, αλλά συνήθιζε να πηγαίνει στο κυλικείο», ήταν τα λόγια του πατέρα μιλώντας στην εκπομπή Tlive με την Τατιάνα Στεφανίδου.

Όπως ανέφερε έχουν δώσει δείγμα DNA και περιμένουν τα αποτελέσματα. «Η αναμονή μας σκοτώνει. Το θέμα είναι το γιατί… Αυτό με σκοτώνει. Ένας λάθος χειρισμός και να φύγουν τόσα παιδιά άδικα. Ας μου απαντήσει κάποιος γιατί. Για ποιο λόγο».

 

 

 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις