Κυριακή, 28 Απρ.
17oC Αθήνα

Συλλαλητήρια από εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ και φοιτητικούς συλλόγους στο κέντρο της Αθήνας – Κλειστοί δρόμοι

Συλλαλητήρια από εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ και φοιτητικούς συλλόγους στο κέντρο της Αθήνας – Κλειστοί δρόμοι

Συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ μαζί με σωματεία και άλλους φορείς, ενώ για τις 19:00 έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση έξω από την Βουλή φοιτητικοί σύλλογοι για τα Τέμπη, με αφορμή την συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας.

Αρκετοί φοιτητικοί σύλλογοι μάλιστα έχουν ξεκινήσει την συγκέντρωσή τους από την συγκέντρωση των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ, θέλοντας να τους συμπαρασταθούν.

Λόγω των συλλαλητηρίων υπάρχουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας, καθώς δρόμοι είναι κλειστοί και επί της ουσίας για ώρες θα είναι απροσπέλαστο. Οι διαδηλωτές έδωσαν ως σημείο συνάντησης το υπ. Οικονομικών και έκλεισαν την Σταδίου. έχοντας ως τελικό προορισμό την Βουλή.

Οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ διοργάνωσαν το συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας καθώς αναφέρουν πως επιχειρείται ένα έγκλημα με το κλείσιμο της επιχείρησης, το ξερίζωμα αυτών και των οικογενειών τους από την περιοχή που θα σημάνει και το μαράζωμά της.

Οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ απαιτούν την ανανέωση των συμβάσεων τους που λήγουν στις 31 Μάρτη, να ακυρωθούν οι διαγωνισμοί εκποίησης και τα σχέδια της κυβέρνησης, καθώς όπως υποστηρίζουν μετατρέπουν τη ΛΑΡΚΟ σε παλιοσίδερα, ενώ είναι μια επιχείρηση στρατηγικής σημασίας, η οποία έχει αφεθεί να μαραζωθεί για να δοθεί «κοψοχρονιά» σε επενδυτή.

Δείτε εικόνες από το συλλαλητήριο

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις