Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία και κλειστοί δρόμοι στην Αθήνα

Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία και κλειστοί δρόμοι στην Αθήνα

Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία και ενάντια στη Σηυμφωνία των Πρεσπών στο Σϋνταγμα. Δρόμοι κλειστοί στην Αθήνα, τι ισχύει για τις στάσεις Μετρό.

Όλα έτοιμα για το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία και ενάντια στην Συμφωνία των Πρεσπών στο Σύνταγμα, ενώ 1.500.000 διαδηλωτές στο συλαλλητήριο είναι ο στόχος των διοργανωτών “για την Μακεδονία”. Ομιλήτρια στην συγκέντρωση αναμένεται να είναι και η γνωστή τραγουδίστρια Αφροδίτη Μάνου. Το συλλαλητήριο ενάντια στη συμφωνία των Πρεσπών για την Μακεδονία που πραγματοποιούν σήμερα, Κυριακή 20.01.2019, παμμακεδονικές οργανώσεις και επιτροπές στο Σύνταγμα, αναμένεται να μονοπωλήσει το πολιτικό σκηνικό όλες τις επόμενες μέρες.

Όπως αναφέρει η παμμακεδονική Συνομοσπονδία σε ανακοίνωσή της, σε συνέχεια των προηγούμενων κινητοποιήσεων κάλεσε σε «μεγάλη λαϊκή κινητοποίηση» ενάντια στη συμφωνία των Πρεσπών. Επιπλέον, σύμφωνα με την παμμακεδονική Συνομοσπονδία, τη Δευτέρα θα ξεκινήσει πορεία διαμαρτυρίας από την πόλη των Πρεσπών η οποία θα καταλήξει στις 27 Ιανουαρίου στο Σύνταγμα.

Κλειστοί δρόμοι στην Αθήνα λόγω του συλλαλητηρίου στην Πλατεία Συντάγματος. Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας, θα ισχύσουν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις (απαγόρευση στάσης-στάθμευσης από ώρα 22.00 του Σαββάτου 19/01/2019 και διακοπή κυκλοφορίας από ώρα 06.00 της Κυριακής 20/01/2019) στην ευρύτερη περιοχή του Κέντρου της Αθήνας (Πλ. Συντάγματος, Προπύλαια Πανεπιστημίου Αθηνών κ.λπ.). Οι ανωτέρω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν σταδιακά και ανάλογα με τις επικρατούσες κυκλοφοριακές συνθήκες.

Παρακαλούνται οι οδηγοί για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφεύγουν τη διέλευση και στάθμευση των οχημάτων τους στο οδικό δίκτυο περιμετρικά της ανωτέρω περιοχής, κατά το αναφερόμενο χρονικό διάστημα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου της Αττικό Μετρό οι σταθμοί Σύνταγμα, Ομόνοια, Πανεπιστήμιο θα κλείσουν από τις 10.00 μέχρι νεοτέρας.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις