Ελλάδα

Συλλήψεις στα Χανιά για ναρκωτικά και απόπειρα κλοπής

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Δύο συλλήψεις σημειώθηκαν στα Χανιά για διακίνηση ναρκωτικών και απόπειρα κλοπής

Στο Δήμο Πλατανιά συνελήφθη ένα άτομο για παραβάσεις και διακίνηση ναρκωτικών. Η δεύτερη σύλληψη αφορά έναν αλλοδαπό, κατηγορούμενο για κλοπές και συγκεκριμένα μία τετελεσμένη και δυο απόπειρες σε περιοχή του Δήμου Χανίων.

Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο, στο Δήμο Πλατανιά, στο όχημα που οδηγούσε ο πρώτος δράστης και εντόπισαν μία συσκευασία η οποία περιείχε 510 γραμμάρια κάνναβης. Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων.

Στη δεύτερη περίπτωση, αστυνομικοί των ΤΑΕ αντιλήφθηκαν το άνδρα να εισέρχεται σε ξενοδοχειακή επιχείρηση με σκοπό την κλοπή. Συνελήφθη άμεσα και από την αστυνομική έρευνα και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων.

Όπως προέκυψε ο αλλοδαπός, σε προγενέστερο χρόνο είχε διαπράξει ακόμα μια κλοπή και μια απόπειρα κλοπής στην ίδια ξενοδοχειακή επιχείρηση, αφαιρώντας ηλεκτρονικές συσκευές και χρήματα. Προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Θεσσαλονίκη: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε η 29χρονη που μαχαίρωσε τον σύντροφό της
«Η 29χρονη είναι θύμα ενδοοικογενειακής βίας, αντέδρασε έτσι, στην προσπάθεια της να επιβιώσει, στο παρελθόν, υπήρξε συμβάν που προσπάθησε να την πνίξει» δήλωσε η δικηγόρος της 29χρονης
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi
Δύο πολυτελή εστιατόρια της παραλιακής και μία «ιερή» ΜΚΟ στο κύκλωμα με τις ρευματοκλοπές των 9 εκατ. ευρώ
Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιαστεί 103 περιπτώσεις ρευματοκλοπών, με τη συνολική οικονομική ζημία να ανέρχεται σε 9.163.354 ευρώ, ενώ το παράνομο περιουσιακό όφελος που αποκόμισε η οργάνωση εκτιμάται ότι υπερβαίνει τις 371.000 ευρώ
Μετρητής ρεύματος 35