Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Σύλληψη μοντέλου με κοκαΐνη: Τι αποκαλύπτει ο πατέρας της για τον σεΐχη

Σύλληψη μοντέλου με κοκαΐνη: Τι αποκαλύπτει ο πατέρας της για τον σεΐχη

Στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου στο MEGA μίλησε ο πατέρας του γνωστού μοντέλου που συνελήφθη στη Γλυφάδα, όταν βρέθηκε κοκαΐνη μέσα στο αυτοκίνητο του. 

Ο πατέρας της 31χρονης μητέρας ενός παιδιού, αναφέρθηκε στις απειλές που δεχόταν η κόρη του από τον σεΐχη, τον οποίο είχε παντρευτεί.

«Οι απειλές ήταν από τον καιρό που ήταν ακόμη παντρεμένοι. Την παρατούσε. Την έχει αφήσει στο Μπαχρέιν χωρίς μία δραχμή, χωρίς να μπορεί να επικοινωνήσει με κανέναν. Την παράτησε με το μικρό του το παιδί. Δεν ενδιαφέρεται καν για την κόρη του είναι τόσο κακός άνθρωπος που εμείς δεν μπορούμε να το συλλάβουμε στο μυαλό. Την απειλούσε πριν ενάμιση μήνα με απειλητικά μηνύματα. ‘Θα σε καταστρέψω, θα καταστρέψω εσένα και το παιδί σου’», είπε μεταξύ άλλων.

Ακούστε όσα είπε στο «Live News»

Το χρονικό

Το μοντέλο συνελήφθη το βράδυ της 21ης Αυγούστου στη Γλυφάδα, όταν σε τυχαίο έλεγχο από την αστυνομία βρέθηκαν στο εσωτερικό του οχήματός της, ένα πολυτελές τζιπ, 33 γραμμάρια κοκαΐνης που ήταν κρυμμένα στο κάθισμα του αυτοκινήτου. Το μοντέλο ηλικίας 31 ετών έγινε γνωστό μέσα από τη συμμετοχή της στο reality show μόδας, GNTM.

Click4more: Αλέξης Κούγιας για το μοντέλο με την κοκαΐνη: Ο πρώην σύζυγός της επηρεάζει καταστάσεις

Μετά την σύλληψή της, οι αστυνομικοί ψάχνουν μέσα από το κινητό της τηλέφωνο να βρουν αν το μοντέλο λειτουργούσε μόνο του ή όχι.

Η ίδια αρνείται ότι τα ναρκωτικά που βρέθηκαν στο αυτοκίνητο είναι δικά της και υποστηρίζει ότι η υπόθεση «είναι στημένη».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις