Ελλάδα

Συμμορία είχε ρημάξει μηχανήματα έργου και εξοπλισμό από εργοτάξια – Δυο συλλήψεις

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε συμμορία που είχε κατακλέψει μηχανήματα έργου και εξοπλισμό από εργοτάξια σε διάφορες περιοχές στην Αττική.

Το πρωί της Πέμπτης (12/12/2024) συνελήφθησαν δυο μέλη από τη συμμορία, 49 και 58 ετών, ο οποίοι κατηγορούνται για τις κλοπές στα εργοτάξια στην Αττική ενώ αναζητούνται οι συνεργοί τους.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ η συμμορία έκλεβε τα εργοτάξια συνήθως πολύ νωρίς το πρωί προτού ξεκινήσουν οι εργασίες, ενώ εντοπίστηκαν μετά από καταγραφές των κλεμμένων μηχανημάτων έργου και του εξοπλισμού.

Μετά από έρευνες στα σπίτια τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
-φορτηγό όχημα,
-διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία,
-αεροβόλο όπλο και πλήθος μεταλλικών σφαιριδίων,
-μαχαίρι 36 εκ.,
-3 πινακίδες κυκλοφορίας οχημάτων,
-δύο ασύρματοι,
-καταγραφικό μηχάνημα,
-τάμπλετ και δύο κινητά τηλέφωνα και
-αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία εξιχνιάστηκαν 5 περιπτώσεις κλοπών από τις περιοχές της Άνοιξης, του Αγίου Στεφάνου, της Νέας Φιλαδέλφειας, του Αμαρουσίου και του Περιστερίου. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συνελήφθησαν μέλη εγκληματικής οργάνωσης για επιθέσεις σε μαγαζιά στο κέντρο της Αθήνας – Πετούσαν χειροβομβίδες, υπό τις εντολές βαρυποινίτη
Βίντεο ντοκουμέντο δείχνουν τους νεαρούς που συνελήφθησαν να πετούν χειροβομβίδες σε μαγαζί στο κέντρο, την ώρα που βρίσκονταν μέσα πελάτες
Χειροβομβίδες