Ελλάδα

Συμπληρωματικά στοιχεία κατέθεσε ο Μάκης Γιαννουσάκης

Ολοκληρώθηκε λίγο πριν από τις δύο το μεσημέρι η κατάθεση του επιχειρηματία Μάκη Γιαννουσάκη στον εισαγγελέα Εφετών Πειραιά.

Ο κ. Γιαννουσάκης, που έχει καταδικασθεί πρωτόδικα για την υπόθεση μεταφοράς των 2,12 τόνων ηρωίνης με το πλοίο «Νoor one» τον Ιούνιο του 2014, κατέθεσε στοιχεία για τη μηνυτήρια αναφορά που έχει υποβάλει σε βάρος της προϊσταμένης της εισαγγελίας Πειραιά και αξιωματικού ανακριτικού υπαλλήλου του Λιμενικού Σώματος.
Σύμφωνα με τον Μάκη Γιαννουσάκη, τα δύο αυτά πρόσωπα τον πίεζαν, κάνοντας κατάχρηση εξουσίας, να καταθέσει για την υπόθεση επιβαρυντικά στοιχεία για Έλληνα επιχειρηματία.
Τη Δευτέρα ο κ. Γιαννουσάκης θα βρεθεί ενώπιον του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για να υποστηρίξει την αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής του, καθώς, όπως φέρεται να υποστηρίζει, όσο παραμένει έγκλειστος στο χώρο των φυλακών εξακολουθεί να κινδυνεύει.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Πέθανε η Σύλβα Ακρίτα, η πρώτη γυναίκα βουλευτής στην ιστορία του ΠΑΣΟΚ – Η ανάρτηση της κόρης της, Έλενας Ακρίτα
Ήταν ιδρυτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ και τον Οκτώβριο του 1986, ο Ανδρέας Παπανδρέου της ανέθεσε καθήκοντα υφυπουργού Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων
Η Σύλβα Ακρίτα με την κόρη της Έλενα Ακρίτα, σε παλαιότερη φωτογραφία τους ΑΠΕ-ΜΠΕ 8
Κάλαντα με τα τρακτέρ στις εθνικές οδούς και τους οδηγούς να ελπίζουν να αποφύγουν τους χωματόδρομους - Η Οδύσσεια των εκδρομέων
Για την Τετάρτη, παραμονή Χριστουγέννων, η εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου αισιοδοξεί ότι η βελτιωμένη εικόνα σε όλο το εθνικό οδικό δίκτυο που επικράτησε τις βραδινές ώρες, θα συνεχιστεί
Οδύσσεια των εκδρομέων των γιορτών
39