Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Συμβόλαιο θανάτου εκτελούσε ο 37χρονος που συνελήφθη στο Χαϊδάρι

Συμβόλαιο θανάτου εκτελούσε ο 37χρονος που συνελήφθη στο Χαϊδάρι
InTime

Συνελήφθη χθες (14.09.2022) ο 37χρονος που κατηγορείται για την υπόθεση ανθρωποκτονίας 39χρονου, στην Αγία Βαρβάρα και η απόπειρα ανθρωποκτονίας ενός 36χρονου αλλοδαπού, στην περιοχή του Αγίου Παύλου.

Σύμφωνα με την προανακριτική έρευνα της αστυνομίας, δράστης των παραπάνω πράξεων είναι ένας 37χρονος αλλοδαπός αλβανικής καταγωγής, ενώ ως ηθικός αυτουργός της ανθρωποκτονίας του 39χρονου, ένα άτομο που βρίσκεται στην φυλακή.

Όσον αφορά την υπόθεση ανθρωποκτονίας του 39χρονου, που έγινε στην Αγία Βαρβάρα, ο 37χρονος μπήκε στο διαμέρισμα που βρισκόταν το θύμα και το πυροβόλησε. Το θύμα προσπάθησε να διαφύγει με τον 39χρονο να τον κυνηγά, συνεχίζοντας να πυροβολεί εναντίον του.

Όσον αφορά την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 36χρονου, στην περιοχή του Αγίου Παύλου στην Αθήνα, ο 37χρονος προσέγγισε πεζός τον 36χρονο, αλβανικής καταγωγής, που βρισκόταν έξω από καφετέρια και τον πυροβόλησε. Ο 36χρονος προσπάθησε να απομακρυνθεί από το σημείο αρχικά πεζός και στη συνέχεια με μοτοσυκλέτα, με τον 37χρονο δράστη να τον πυροβολεί, τραυματίζοντάς τον.

Ο 37χρονος Αλβανός συνελήφθη στο Χαϊδάρι, μαζί με ένα 23χρονο ομοεθνή του.

Συγκεκριμένα, σε τυχαίο έλεγχο που διενεργήθηκε στο αυτοκίνητο που επέβαιναν, βρέθηκε αρχικά μαχαίρι μήκους 18,5 εκατοστών και κάτω από τις ταπετσαρίες του πορτ – παγκάζ, δύο καλάσνικοφ, ενώ σε κρύπτη στο ταμπλό, δύο γεμιστήρες και σακούλα με 94 φυσίγγια.

Επιπλέον, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι που διέμενε ο 37χρονος αλλοδαπός, βρέθηκε και κατασχέθηκε πιστόλι με γεμιστήρα 8 φυσιγγίων.

Οι δύο συλληφθέντες είναι… παλιοί γνώριμοι των αρχών, καθώς έχουν κατηγορηθεί κατά το παρελθόν για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, για ληστείες, κλοπές, για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών και άλλα αδικήματα.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις