Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Συναγερμός στην πρεσβεία του Μεξικού στο Κολωνάκι – Πυροβόλησαν το κτίριο – Βρέθηκε μία τρύπα από σφαίρα κάτω από τη σημαία της πρεσβείας

Συναγερμός στην πρεσβεία του Μεξικού στο Κολωνάκι – Πυροβόλησαν το κτίριο – Βρέθηκε μία τρύπα από σφαίρα κάτω από τη σημαία της πρεσβείας

– Η τρύπα από σφαίρα έχει εντοπιστεί σε τζάμι όπου στεγάζεται χρηματιστηριακή εταιρεία
– Στο όροφο από πάνω ωστόσο είναι τα γραφεία της πρεσβείας του Μεξικού
– Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες των αστυνομικών η σφαίρα είναι ακριβώς κάτω από τη σημαία της πρεσβείας του Μεξικού
– Στο συγκεκριμένο κτίριο είχε εισβάλλει η ομάδα Ρουβίκωνας πετώντας φυλλάδια

Συναγερμός έχει σημάνει στην Ελληνική Αστυνομία και την Αντιτρομοκρατική καθώς έχει εντοπιστεί ένα σημάδι από σφαίρα στο τζάμι χρηματιστηριακής εταιρείας, ενώ στο ίδιο κτίριο στεγάζεται και η πρεσβεία του Μεξικού και αυτή η συμπτωση δεν είναι τυχαία για τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ.

Άλλωστε στο κτίριο της πρεσβείας του Μεξικό είχαν πραγματοποιήσει επίθεση περίπου στις αρχές καλοκαιριού η ομάδα Ρουβίκωνας, οι οποίοι είχαν εισβάλει στο εσωτερικό του κτιρίου και είχαν πετάξει φυλλάδια.

Υπάλληλος της εταιρείας φέρεται να εντόπισε τη ρωγμή στο τζάμι στην προσπάθειά της να το ανοίξει και μόλις είδε το σημάδι κάλεσε άμεσα την Ελληνική Αστυνομία.

Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί και όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες του NewsIt το σημάδι είναι στο τζάμι κάτω ακριβώς από τη σημαία της πρεσβείας του Μεξικού.

Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικές δυνάμεις, ενώ έχει ήδη ενημερωθεί για το περιστατικό και κλιμάκιο της Αντιιτρομοκρατικής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ουδείς προς το παρόν μπορεί να πει με βεβαιότητα εάν έγινε σήμερα ο πυροβολισμός ή άλλη μέρα. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο πυροβολισμός σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής. Άγνωστα ατομα πυροβόλησαν απο αποσταση περίπου 100 μέτρων. Οι πληροφορίες αυτές ωστοσο δεν εχουν επιβεβαιωθεί.

“Μας είπαν οτι έγινε την Κυριακή το πρωί. Πέρασε ενα μηχανάκι στο οποίο επέβαιναν δυο άτομα με κουκούλα. Πυροβόλησαν στον αέρα. Σήμερα το πρωί μια υπάλληλος της χρηματιστηριακής εταιρίας είδε την οπή στο παράθυρο και κάλεσε την αστυνομία” αναφέρει η θυρωρός του κτιρίου που στεγάζεται η πρεσβεία του Μεξικού.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε