Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

Συναγερμός στο Αλεξάνδρα! Γυναίκα γέννησε και διαγνώστηκε εκ των υστέρων με κορονοϊό

Αλεξάνδρα

Σε καραντίνα 11 εργαζόμενοι στο νοσοκομείο “Αλεξάνδρα”, ενώ ιχνηλατούνται πάνω από 40 μωρά και γυναίκες. Συναγερμός και στο hot spot της Ριτσώνας. Τι δηλώνει στο newsit.gr η διοικήτρια του “Αλεξάνδρα”.

Ανησυχία επικρατεί στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα καθώς μια γυναίκα από το hot spot της Ριτσώνας μετέβη εκεί για να γεννήσει με προγραμματισμένο ραντεβού την περασμένη Πέμπτη. Ο τοκετός πήγε κατ’ ευχήν.

Λίγο αργότερα οι αρχές του νοσοκομείου ειδοποιήθηκαν από το hot spot ότι ο σύζυγος της βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Αμέσως την υπέβαλλαν σε τεστ και βρέθηκε επίσης θετική στον κορονοϊό. Αμέσως η γυναίκα μπήκε σε απομόνωση με το μωρό της.

Click4More Τρεις οι νεκροί από τον κορονοϊό σε μια ημέρα

Όμως, καθώς δεν υπήρχε από πριν η ενημέρωση ότι είχε προσβληθεί από τον κορονοϊό, ήρθε σε επαφή τόσο με το προσωπικό όσο και με άλλα μωρά και μητέρες. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη 10 εργαζόμενοι του νοσοκομείου Αλεξάνδρα είναι σε καραντίνα και αυτή την ώρα ιχνηλατούνται πάνω από 40 μωρά και γυναίκες που βρίσκονταν στο νοσοκομείο.

Τι λέει η διοικήτρια

«Ακολουθήθηκε όλη η διαδικασία που πρέπει, σύμφωνα με τις οδηγίες που έχουν δοθεί για τον covid-19. Η γυναίκα νοσηλεύεται, είναι καλά στην υγεία της, παρακολουθείται τόσο εκείνη όσο και το νεογνό. Νοσηλεύονται σε ξεχωριστό δωμάτιο, ενώ αυτή τη στιγμή ακολουθείται κατά γράμμα όλο το υπηρεσιακό σχέδιο που προβλέπεται. Είναι όλα υπό έλεγχο και δεν χρειάζεται πανικός», τόνισε στο newsit.gr η Ευαγγελία Παππά, διοικήτρια του νοσοκομείου “Ελ. Βενιζέλου – Αλεξάνδρα”.  

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις