Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Συνέλαβαν 47χρονο για διάρρηξη στην Αρτέμιδα και κουβαλούσε στην πλάτη του τον μισό Ποινικό Κώδικα

Συνέλαβαν 47χρονο για διάρρηξη στην Αρτέμιδα και κουβαλούσε στην πλάτη του τον μισό Ποινικό Κώδικα

Βαρύ ποινικό μητρώο είχε ένας 47χρονος, ο οποίος συνελήφθη επ΄αυτοφώρω την περασμένη Πέμπτη (12/1) μαζί με δύο συνεργούς του από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. για διάρρηξη σε σπίτι στην Αρτέμιδα.

Μετά από εξέταση των δακτυλικών αποτυπωμάτων του 47χρονου διαπιστώθηκε ότι είναι και φυγόδικος και φυγόποινος καθώς εκκρεμούν εις βάρος του τρία εντάλματα σύλληψης και τρεις καταδικαστικές αποφάσεις για εγκληματικές δράσεις σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Όπως αποδείχθηκε εκκρεμούν:

– Ένταλμα σύλληψης Ανακριτικού Τμήματος Αθηνών για σύσταση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, που διέπραττε διακεκριμένες κλοπές και ληστείες, για παράβαση του νόμου περί όπλων και περί εξαρτησιογόνων ουσιών, απόδραση κρατουμένου και κατοχή παραχαραγμένου νομίσματος.

– Ένταλμα σύλληψης Ανακριτικού Τμήματος Αιγίου για διακεκριμένες κλοπές, τελεσθείσες κατά το χρονικό διάστημα από τον Οκτώβριο του 2018 έως τον Ιανουάριο του 2020, στην ευρύτερη περιοχή του Νομού Αχαΐας.

– Ένταλμα σύλληψης Ανακριτικού Τμήματος Αμαλιάδας για περιπτώσεις κλοπών κατ’ εξακολούθηση από άτομα που οργανώθηκαν για το σκοπό αυτό.

– Απόφαση Πλημμελειοδικείου Λαμίας, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 7 μηνών για κλοπή που διαπράχθηκε τον Ιούνιο του 2018 στη Λαμία.

– Απόφαση Πλημμελειοδικείου Ναυπλίου, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 38 μηνών για κλοπή που διαπράχθηκε το Νοέμβριο του 2017 στο ‘Αργος.

– Απόφαση Πλημμελειοδικείου Αθηνών, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 18 μηνών για κλοπή.

Ο 47χρονος μετά την σύλληψή του οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις