Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Συνελήφθη 21χρονος για ληστεία και επίθεση σε 2 αλλοδαπούς στο σπίτι τους στα Καμίνια

Συνελήφθη 21χρονος για ληστεία και επίθεση σε 2 αλλοδαπούς στο σπίτι τους στα Καμίνια
Φωτογραφία Αρχείου / Intime

Ένας 21χρονος αλλοδαπός συνελήφθη από αστυνομικούς της ασφάλειας Καμινίων-Νέου Φαλήρου και Πειραιά και κατηγορείται για τη συμμετοχή του σε ομάδα 7 ανθρώπων που λήστεψαν και χτύπησαν 2 άλλους αλλοδαπούς μέσα στο σπίτι τους στα Καμίνια.

Ο 21χρονος κατηγορείται για ληστεία, βαριές σωματικές βλάβες και παράβαση του νόμου περί όπλων, ενώ αναζητούνται οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι στην επίθεση των αλλοδαπών στο σπίτι τους στα Καμίνια.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., η συγκεκριμένη ομάδα φέρεται να μπήκε το απόγευμα της Τετάρτης (8.2.2023) στο σπίτι δύο αλλοδαπών, ηλικιών 41 και 21 ετών, στα Καμίνια. 

Κρατούσαν όπλο, μαχαίρια, ρόπαλα και σφυρί και επιτέθηκαν στα δύο θύματα, προκαλώντας τους βαριές σωματικές βλάβες. Αφού τους έκλεψαν χρήματα, προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα, πήγαν προς την πλατεία Καμινιών και τα θύματα της ληστείας τους κυνήγησαν, με αποτέλεσμα να δεχθούν ξανά επίθεση.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τους τραυματίες σε νοσοκομείο ενώ η υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά συγκρότησε ειδική ομάδα για την ταυτοποίηση και σύλληψη των δραστών. Εντοπίστηκε και ταυτοποιήθηκε ο 21χρονος συλληφθείς ως ένας εκ των εμπλεκομένων στην επίθεση.

Ο 21χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά, ενώ η έρευνα για τον εντοπισμό για των υπόλοιπων μελών της ομάδας συνεχίζεται.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις