Σάββατο, 27 Απρ.
24oC Αθήνα

Συνελήφθη 31χρονος με κοκαΐνη στο λιμάνι του Πειραιά ύστερα από καταδίωξη

Συνελήφθη 31χρονος με κοκαΐνη στο λιμάνι του Πειραιά ύστερα από καταδίωξη

Στη σύλληψη ενός 31χρονου στο λιμάνι του Πειραιά, ο οποίος στην προσπάθειά του αποφύγει τον έλεγχο ανέπτυξε ταχύτητα με το όχημά του και τραυμάτισε ελαφρά δύο λιμενικούς, προχώρησαν χθες (03.10.2023) το απόγευμα στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (ΠΟΔΙΝ).

Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα Ελληνική Ακτοφυλακή, ακολούθησε καταδίωξη από όχημα του Λιμενικού και ένα δίκυκλο, κατά τη διάρκεια της οποίας ο 31χρονος οδηγός πέταξε από το παράθυρο του αυτοκινήτου, στην Ακτή Μουτσοπούλου, μία συσκευασία, που -όπως διαπιστώθηκε αργότερα- περιείχε ναρκωτικά.

Στη συνέχεια, το ΙΧ αυτοκίνητο και ο 31χρονος οδηγός ακινητοποιήθηκαν από τις διωκτικές αρχές, οι οποίες εντόπισαν την συσκευασία, που περιείχε κοκαΐνη συνολικού μικτού βάρους 112 γραμμαρίων, καθώς και ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μικτού βάρους 4 γραμμαρίων.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών ουσιών, οι οποίες πρόκειται να αποσταλούν στο Γενικό Χημείο του κράτους, καθώς και το ΙΧ όχημα.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις