Ελλάδα

Συνελήφθη 54χρονος για επίθεση με μαχαίρι στην οδό Ερμού – Σε σοβαρή κατάσταση το θύμα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Συνελήφθη χθες Κυριακή (20.8.2023) το βράδυ ένας Πακιστανός, καθώς επιτέθηκε με μαχαίρι σε έναν ομοεθνή του στην οδό Ερμού, σε έναν από τους κεντρικότερους δρόμους της Αθήνας και μάλιστα την ώρα που κυκλοφορούσε αρκετός κόσμος εκεί.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η επίθεση με το μαχαίρι σημειώθηκε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας στην οδό Ερμού μεταξύ δυο ανδρών από το Πακιστάν. Στο σημείο πήγαν αστυνομικοί και συνέλαβαν τον 54χρονο άνδρα, ο οποίος κρατείται και ανακρίνεται.

Παράλληλα, το θύμα της επίθεσης έχει μεταφερθεί σε σοβαρή κατάσταση στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. Προς το παρόν δεν είναι γνωστός ο λόγος που ο 54χρονος έφτασε στο σημείο να μαχαιρώσει τον ομοεθνή του.

Ο άνδρας από το Πακιστάν που έπεσε θύμα της επίθεσης με το μαχαίρι δεν έχει ταυτοποιηθεί, καθώς η ΕΛ.ΑΣ. δεν γνωρίζει τα στοιχεία του και, σύμφωνα πάντα με την ΕΡΤ, προτεραιότητα των Αρχών είναι να σωθεί η ζωή του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Θρίλερ στις Σέρρες με τον θάνατο 68χρονου: «Τον βρήκα νεκρό στον καναπέ, δεν γνωρίζω αν είχε διαφορές με κάποιον», λέει ο γιος του στο newsit.gr
Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε χτυπήματα από θλων όργανο και εσωτερική αιμορραγία - Δύο ημέρες νωρίτερα το σπίτι είχε βρεθεί αναστατωμένο.
Περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας