Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Συνελήφθη Γεωργιανός για κλοπές σε διαμερίσματα στο Παλαιό Φάληρο και τη Νέα Σμύρνη

Συνελήφθη Γεωργιανός για κλοπές σε διαμερίσματα στο Παλαιό Φάληρο και τη Νέα Σμύρνη
Φωτογραφία Αρχείου / Intime

Στη σύλληψη ενός 40χρονου Γεωργιανού προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Παλαιού Φαλήρου στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, ο οποίος κατηγορείται ότι είναι μέλος συμμορίας που έκανε κλοπές κατ’ εξακολούθηση σε διαμερίσματα του Παλαιού Φαλήρου και της Νέας Σμύρνης.

Για τα ίδια εγκλήματα έχει ταυτοποιηθεί και ένας 29χρονος, επίσης Γεωργιανός, ενώ κατηγορούνται και άλλα μέλη της συμμορίας. Μετά από έρευνες στα διαμερίσματα που έγιναν οι κλοπές σε Παλαιό Φάληρο και Νέα Σμύρνη, δημιουργήθηκε μια ειδική ομάδα αστυνομικών για την ταυτοποίηση και σύλληψη των δραστών.

Ως προς τον τρόπο δράσης τους, προκύπτει ότι τουλάχιστον δύο από μέλη της εγκληματικής οργάνωσης κράταγαν «τσίλιες», ενώ ο 40χρονος μαζί με τον 29χρονο συνεργό του εισέβαλαν σε πολυκατοικίες παραβιάζοντας τις κεντρικές εισόδους και στη συνέχεια τις πόρτες των διαμερισμάτων για να τα αδειάσουν.

Από την προανακριτική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Παλαιού Φαλήρου, έχουν εξιχνιαστεί έως τώρα τρεις περιπτώσεις, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για την ταυτοποίηση και άλλων περιπτώσεων, αλλά και των υπόλοιπων μελών στης συμμορίας. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις