Ελλάδα

Συνελήφθη ιερέας για βιασμό και πορνογραφία ανηλίκων

Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί το απόγευμα της Πέμπτης σε έναν ιερέα σε εκκλησία στα Κάτω Πατήσια που κατηγορείται για βιασμό ανήλικης και πορνογραφία ανηλίκων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο ιερέας βίαζε μια ανήλικη – που σήμερα είναι 16 στα 17 – για 5 μήνες, το 2019, σε χώρους της εκκλησίας στα Κάτω Πατήσια (σ.σ. και όχι στην Ηλιούπολη όπως ήταν αρχικά οι πληροφορίες από αστυνομικές πηγές).

Η κοπέλα, που πήγαινε στο κατηχητικό, μετά από 5 μήνες σταμάτησε να πηγαίνει στην εκκλησία. Όπου τύχαινε να δει τον ιερέα λιποθυμούσε από την ταραχή της, από τα όσα άκρως τραυματικά και αρρωστημένα είχε ζήσει.

Τελικά τώρα, βρήκε τη δύναμη να μιλήσει γι αυτό στους γονείς της, οι οποίοι και έκαναν την καταγγελία. Ο ίδιος φαίνεται να έχει στην κατοχή του και πορνογραφικό υλικό με την άτυχη κοπέλα.

Ο ιερέας είναι 37 χρονών και έχει 3 παιδιά. Σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγείται στον ανακριτή. Είναι κατηγορούμενος για βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους, κατάχρηση ανηλίκων και πορνογραφία ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βίντεο μέσα από το περιπολικό που μεταφέρει στο νοσοκομείο το 2χρονο κορίτσι που έπεσε σε συντριβάνι στην Καλλιθέα
Με ανεπτυγμένη ταχύτητα και μοτοσικλέτα της ΕΛΑΣ να οδηγεί μπροστά «ανοίγοντας δρόμο» για το περιπολικό και με τις σειρήνες αναμμένες, οι αστυνομικοί κατάφεραν να μεταφέρουν το παιδί στο νοσοκομείο μέσα σε 7 λεπτά
Καλλιθέα: Βίντεο μέσα από το περιπολικό που μεταφέρει στο νοσοκομείο το 2χρονου κορίτσι που έπεσε σε συντριβάνι
Πλακιάς για τα «χαμένα» βίντεο από την τραγωδία των Τεμπών: Γιατί κανείς δεν τα αμφισβήτησε νομικά έναν χρόνο μετά;
Η δίκη στο Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας διεκόπη προσωρινά καθώς καταγράφηκε ένταση μεταξύ άνδρα που συνόδευε τον δικηγόρο της Interstar και συγγενών θυμάτων
Νίκος Πλακιάς 7