Σάββατο, 13 Απρ.
23oC Αθήνα

Συνελήφθη ο τραγουδιστής Γιάννης Γιοκαρίνης για ενδοοικογενειακή βία

Συνελήφθη ο τραγουδιστής Γιάννης Γιοκαρίνης για ενδοοικογενειακή βία
NDP PHOTO

Στη σύλληψη γνωστού τραγουδιστή Γιάννη Γιοκαρίνη για ενδοοικογενειακή βία προχώρησαν τα ξημερώματα της Τέταρτης (3/4/24) οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, στο κέντρο της Αθήνας. 

Οι έως τώρα πληροφορίες λένε ότι ο 69χρονος Γιάννης Γιοκαρίνης συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία γιατί, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, φέρεται να επιτέθηκε στην 47χρονη σύζυγο του, να την έπιασε από το λαιμό και να την απείλησε.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής κρατείται στο Α.Τ. Αγίου Παντελεήμονα και αναμένεται εντός της ημέρας να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Ο Γιάννης Γιοκαρίνης είναι μαζί με την σύζυγό του σχεδόν είκοσι χρόνια. Πριν από τρία χρόνια, τον Οκτώβριο του 2021 είχαν παραχωρήσει μια κοινή συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα δηλώνοντας πολύ αγαπημένοι ενώ ο τραγουδιστής ανέφερε πως η σύζυγός του ήταν εκείνη που έπαιξε ρόλο και κατάφερε να ξεπεράσει τον εθισμό του στο αλκοόλ.

«Είναι πολύ περιποιητικός. Πολύ δοτικός. Περάσαμε ένα πολύ μεγάλο λούκι με την εξάρτηση του Γιάννη από το αλκοόλ. Ο Γιάννης έκανε μεγάλο αγώνα και εγώ είμαι πολύ περήφανη που κατάφερα να τον κάνω να είναι ο εαυτός του. Δε γινόταν να ακούω: Έτσι είναι ο Γιοκαρίνης και δεν αλλάζει. Το πήρα πατριωτικά» είχε δηλώσει τότε η σύζυγός του.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις