Κυριακή, 28 Απρ.
19oC Αθήνα

Συνελήφθη παιδόφιλος στην Ομόνοια – Τον ακινητοποίησε ο πατέρας του κοριτσιού με το οποίο είχε κλείσει ραντεβού

Συνελήφθη παιδόφιλος στην Ομόνοια – Τον ακινητοποίησε ο πατέρας του κοριτσιού με το οποίο είχε κλείσει ραντεβού

Στα χέρια των ανδρών της Άμεσης Δράσης έπεσε ένας άνδρας 63 ετών το Σάββατο (10.06.2023) στην Ομόνοια, ο οποίος προσπαθούσε να προσελκύσει παιδιά με σκοπό να έχουν ερωτικές επαφές. Τον ακινητοποίησε ο πατέρας του κοριτσιού.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 63χρονος έστειλε φωτογραφία ενός ανδρικού μορίου σε μια 14χρονη και το μήνυμα «έλα». Μια φίλη της (15 ετών) νομίζοντας ότι είναι πλάκα των συμμαθητών τους από το σχολείο πήρε τον τηλεφωνικό αριθμό προκειμένου να ελέγξει αν αυτό το νούμερο υπάρχει στις επαφές της. Όμως κατά λάθος έκανε κλήση και έτσι ο 63χρονος είχε το τηλέφωνό της.

Το μεσημέρι της Παρασκευής (09.06.2023) ο άνδρας κάλεσε την ανήλικη στο τηλέφωνο και με χυδαίο τρόπο της είπε ότι θέλει να συνουσιαστεί μαζί της.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας το κορίτσι δέχτηκε από τον κατηγορούμενο φωτογραφία μιας γυναίκας κατά τη διάρκεια ερωτικής πράξης. Το κορίτσι κάλεσε τον 63χρονο με τη μητέρα της να του λέει «τι θες με την ανήλικη;».

Το πρωί του Σαββάτου (10.06.2023) ο άνδρας έστειλε μήνυμα στην 15χρονη μέσα από το οποίο απολογούταν για τη φωτογραφία που έστειλε επισημαίνοντας ότι προορίζονταν για άλλη. Η ανήλικη ενημέρωσε τη μητέρα της και μετά από υπόδειξη της επικοινώνησε μαζί του και τον έπεισε να συναντηθούν.

Το ραντεβού κλείστηκε στις 14.30 του Σαββάτου στην Ομόνοια, ενώ έχει ενημερωθεί και η Αμεση Δράση. Κατά τη διάρκεια του ραντεβού ο 63χρονος συνελήφθη . 

Σε βίντεο που έχει αναρτήσει ο πατέρας του κοριτσιού που τον αφόπλισε πριν επέμβει η αστυνομία διακρίνεται ο 63χρονος.

Η ανάρτηση του πατέρα είναι η εξής:

 

Μάλιστα υποστηρίζει ότι δεν είναι η  πρώτη που το κάνει αυτό, ενώ έδινε και χρήματα, όπως ισχυρίζεται, στις ανήλικες για να έχουν επαφές μαζί του.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις