Ελλάδα

Συνελήφθησαν δύο άτομα για ναρκωτικά στο κέντρο της Αθήνας – Τι βρέθηκε στην κατοχή τους

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών συνελήφθησαν, την Τρίτη (03.10.23) στο κέντρο της Αθήνας δύο άτομα και συγκεκριμένα ένας αλλοδαπός και μία Ελληνίδα.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, αστυνομικοί του Τμήματος Δημόσιας Ασφάλειας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών εντόπισαν στο κέντρο της Αθήνας τον αλλοδαπό, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν ναρκωτικά και κατασχέθηκαν 2 κιλά και 110 γραμμ. κάνναβης, 2 κινητά και κλειδιά σπιτιού.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, εντός του οποίου εντοπίστηκε η Ελληνίδα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 9 κιλά και 941 γραμμ. κάνναβης 309 γραμμ. κοκαϊνης, 2 ζυγαριές ακριβείας, κλειδί οχήματος, κινητό και 400 ευρώ.

Μάλιστα, όπως διακριβώθηκε, το κλειδί του οχήματος που βρέθηκε αντιστοιχεί σε όχημα το οποίο εντοπίστηκε στην πυλωτή της πολυκατοικίας και είχε κλαπεί από τον ιδιοκτήτη του στις 26-08-2023 από την περιοχή του Γαλατσίου, ενώ από τις έρευνες στο όχημα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ακόμη 1 κιλό και 86 γραμμ. κάνναβης, 41 γραμμ. κοκαϊνης και μία ζυγαριά ακριβείας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή, ενώ το κλεμμένο όχημα αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Το Χωριάτικο»: Χορηγούσε χριστουγεννιάτικες γιορτές συνδικαλιστών της ΕΛ.ΑΣ – Ο αστυνομικός από τη Μύκονο που «σφύριζε» για ελέγχους
Στο μικροσκόπιο κρατικοί υπάλληλοι - Ο Γιαννακόπουλος έδινε 300 ευρώ τον μήνα σε αστυνομικό για να τον ενημερώνει για ελέγχους - Τα «δώρα» Yves Saint Laurent στην επιθεώρηση εργασίας για 10 υπαλλήλους
EUROKINISSI
9
Χρήστος Χαρίτος: Ο πιλότος του F-16 «Ζευς» που θα πετάξει στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου εξομολογείται – «Όνειρό μου από παιδί»
«Η δουλειά του πιλότου ενός μαχητικού με αποστολή την αεροπορική επίδειξη είναι μια δουλειά όπου το περιθώριο λάθους είναι πρακτικά μηδενικό» λέει ο επισμηναγός Χαρίτος
Ο επισμηναγός Χρήστος Χαρίτος, πιλότος του F-16 «Ζευς» που θα πετάξει στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου 2026