Ελλάδα

Συνελήφθησαν με πάνω από 8 κιλά κάνναβη, κοκαΐνη και 10.100 χάπια «ecstasy» – Θα τα «έσπρωχναν» σε πιάτσες της Αττικής

Πρόκειται για έναν 49χρονο και έναν 41χρονο, οι οποίοι ήταν γνώριμοι των αρχών, για παλαιότερες υποθέσεις όπλων και ναρκωτικών
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Δύο συλλήψεις έκανε η αστυνομία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών στην Αττική. Κατασχέθηκαν περισσότερα από 8 κιλά κάνναβης, μισό κιλό κοκαΐνη και 10.100 χάπια «ecstasy».

Σύμφωνα με την ελληνική αστυνομία, στελέχη της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος συνέλαβαν, χθες (σ.σ. 25.05.2025), σε περιοχές της Αττικής, δύο άντρες, ηλικίας 49 και 41 ετών, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Όπως έγινε γνωστό από την ΕΛ.ΑΣ., προηγήθηκε κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριακών στοιχείων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών και δημιουργία προφίλ (profiling), οι αρχές έφτασαν στα ίχνη τους.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 41χρονος είχε στην κατοχή του κοκαΐνη, μεικτού βάρους 10 γραμμαρίων, ακατέργαστη κάνναβη, μεικτού βάρους 2 γραμμαρίων και κατεργασμένη κάνναβη (σοκολάτα), μεικτού βάρους 8 γραμμαρίων.

Παράλληλα, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε σπίτι, βρέθηκε ο 49χρονος να κατέχει κοκαΐνη, συνολικού μεικτού βάρους 540 γραμμαρίων, κατεργασμένη κάνναβη (σοκολάτα), συνολικού μεικτού βάρους 2.049 γραμμαρίων, 10.100 ναρκωτικά δισκία «ecstasy», συνολικού μεικτού βάρους 4.070 γραμμαρίων και ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού μεικτού βάρους 4.620 γραμμαρίων.

Επιπλέον, μέσα στο αυτοκίνητο του 41χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συσκευασίες, με κατεργασμένη κάνναβη (σοκολάτα), συνολικού μεικτού βάρους 1.468 γραμμαρίων και ακατέργαστη κάνναβη, μεικτού βάρους 5 γραμμαρίων.

Σακουλάκια κάνναβης

Σακουλάκια κάνναβης

Συνολικά, στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

– 550 γραμμάρια κοκαΐνης,

– 3.525 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης,

– 4.627 γραμμάρια ακατέργαστη κάνναβης,

– 10.100 ναρκωτικά δισκία «ecstasy»,

– 3 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας,

– 2 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα,

– 3 κινητά τηλέφωνα και

– 1.300 ευρώ.

Κάνναβη

Οι συλληφθέντες, οι οποίοι είναι γνώριμοι των αρχών για υποθέσεις όπλων και ναρκωτικών, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καιρός σήμερα: Συννεφιές, βροχές στα ανατολικά και ψύχρα – 7 μποφόρ στο Αιγαίο
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 5-6 και τοπικά στα νότια 7 μποφόρ ενώ στο Ιόνιο θα πνέουν από ανατολικές έως νοτιοανατολικές διευθύνσεις με εντάσεις 4-5 μποφόρ, στην περιοχή των Κυθήρων έως 6 μποφόρ
Κρύο στην Αθήνα
Κύκλωμα φοροδιαφυγής στη Θεσσαλονίκη: Ο «αχυράνθρωπος» Ερρίκος Πετιλόν εμφανιζόταν ως διαχειριστής ή εταίρος σε 8 νομικά πρόσωπα που «γέννησαν» χρέη 595.976 ευρώ
Τα κακουργήματα για τα οποία κατηγορούνται οι πρώτοι συλληφθέντες για το κύκλωμα - «Ψάρευαν» ανθρώπους με οικονομικά προβλήματα ακόμη και έξω από νοσοκομεία για να τους μετατρέψουν σε «αχυρανθρώπους»
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ NDP
136
«Είδα τη ζωή να περνά από μπροστά μου» λέει ο φοιτητής που τραυματίστηκε από τσεκούρι στα επεισόδια στου Ζωγράφου
«Ήταν μία μολότοφ που έπεσε πάνω στα κάγκελα και ένας φοιτητής ήταν μπροστά και άρπαξε ολόκληρος, από το πόδι μέχρι το κεφάλι είχε αρπάξει» λέει στο Mega και συγκλονίζει ο φοιτητής του ΕΚΠΑ
Ζωγράφου
12
Από 200 μέχρι 700 ευρώ τον μήνα έδινε το κύκλωμα της Θεσσαλονίκης στον γνωστό ηθοποιό που λειτουργούσε ως «αχυράνθρωπος»
Ο ηθοποιός και μοντέλο ομολόγησε ότι τον προσέγγισαν επειδή είχε οικονομικό πρόβλημα, γνωστός δικηγόρος ανάμεσα στους εμπλεκόμενους - Από βδομάδα οι απολογίες των 16 που παραμένουν υπό κράτηση, ελεύθεροι αφέθηκαν οι 2
Οι συλληφθέντες του κυκλώματος στην Θεσσαλονίκη, έξω από τα δικαστήρια
73