Ελλάδα

Συνεχίζεται η έκτακτη οικονομική ενίσχυση σε 8.500 δικαιούχους σχολικών κυλικείων

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Θα καταβληθεί η έκτακτη οικονομική ενίσχυση και για τους μήνες Μάιο και Ιούνιο στα σχολικά κυλικεία, όπως γνωστοποίησε ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, μετά την ενημέρωση που είχε από το γενικό γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, Παναγιώτη Σταμπουλίδη.

Σε συνάντηση του κ. Χατζηθεοδοσίου με την πρόεδρο της Επιτροπής Σχολικών Κυλικείων του επιμελητηρίου Φραντζέσκα Τατούλη, συζητήθηκε το πρόβλημα των ιδιοκτητών σχολικών κυλικείων οι οποίοι έχουν λάβει μέχρι τώρα το επίδομα μόνο για την περίοδο Μαρτίου – Απριλίου ενώ όπως είναι γνωστό τα κυλικεία παραμένουν κλειστά με κρατική εντολή.

«Ο κ. Χατζηθεοδοσίου επικοινώνησε με τον γενικό γραμματέα Εμπορίου και Καταναλωτή Παναγιώτη Σταμπουλίδη εκθέτοντας το πρόβλημα και έλαβε τη διαβεβαίωση από τον γενικό γραμματέα ότι θα καταβληθεί η έκτακτη οικονομική ενίσχυση και για τους μήνες Μάιο και Ιούνιο, δίνοντας έτσι ανάσα σε περίπου 8.500 δικαιούχους» σύμφωνα με δημοσίευση στην ηλεκτρονική σελίδα του επιμελητηρίου.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καιρός σήμερα: Χαλάζι και μπουρίνια στις περισσότερες περιοχές της χώρας – Στους 30 βαθμούς η θερμοκρασία στην Αττική
Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα φτάσει στις περισσότερες περιοχές της χώρας τους 26 με 29 βαθμούς και τοπικά στα ανατολικά ηπειρωτικά και το νότιο Αιγαίο τους 32 βαθμούς Κελσίου
Βροχή στην Αθήνα
Διπλή δολοφονία στο Αίγιο: «Αλληλοσκοτώθηκαν μάνα και γιος» ο προκλητικός ισχυρισμός του 65χρονου Ιταλού
Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες της γιαγιάς του 26χρονου και της αδερφής της 54χρονης για τον 65χρονο Ιταλό που κατηγορείται ότι σκότωσε τη σύντροφο του και τον γιο της
Τα δυο θύματα της δολοφονίας στο Αίγιο