Ελλάδα

Συντάξεις Ιανουαρίου 2020 και επιδόματα: Πότε θα καταβληθούν στους δικαιούχους

ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020 ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ. Νωρίτερα από ότι κάθε άλλο μήνα θα καταβληθούν οι συντάξεις του Ιανουαρίου 2020, μετά από σχετική απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ).
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οι συντάξεις Ιανουαρίου 2020, σύμφωνα με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ), θα καταβληθούν νωρίτερα από ότι κάθε μήνα.

Οι συντάξεις των μη μισθωτών, δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ, θα γίνουν στις 18 Δεκεμβρίου 2019, ημέρα Τετάρτη, αντί της 24ης Δεκεμβρίου 2019.

Οι συντάξεις των μισθωτών, δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, Δημόσιο, τ. ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, τ. ΝΑΤ, τ. ΕΤΑΤ, τράπεζες, ΔΕΗ, ΟΤΕ, θα γίνουν στις 20 Δεκεμβρίου 2019, ημέρα Παρασκευή, αντί της 30ής Δεκεμβρίου 2019.

ΚΕΑ, επίδομα ενοικίου, 6η δόση του επιδόματος παιδιού και ακόμα τρεις οικονομικές ενισχύσεις θα δουν στους λογαριασμούς τους οι εκάστοτε δικαιούχοι μια μέρα πριν τα Χριστούγεννα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Λάρισα: Η συγκινητική ιστορία του μικρού Στέφανου – Από τη μάχη για τη ζωή του σημαιοφόρος σημαιοφόρος στην παρέλαση
Πριν από δέκα χρόνια, ένας πυροσβέστης τον έβγαζε από ένα φλεγόμενο διαμέρισμα στη Λάρισα - Σήμερα, ο Στέφανος ετοιμάζεται να γίνει σημαιοφόρος στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, με τη μητέρα του να περπατά δίπλα του
Ο μικρός Στέφανος
Άγγελος Γιαννακόπουλος: Το trafficking, η Lamborghini και η απάτη μεσω των φούρνων «Χωριάτικο» ύψους 100 εκατομμυρίων ευρώ
Από την υπόθεση trafficking του 2008, στην κάθειρξη 10 ετών και 6 μηνών, την αθώωση σε ξεχωριστή δίκη, την επικίνδυνη οδήγηση με Lamborghini το 2025 και τη φερόμενη απάτη άνω των 100 εκατ. ευρώ σε βάρος του Δημοσίου
Κατάστημα «Το Χωριάτικο» 9