Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Συντάξεις Σεπτεμβρίου 2022: Οι ημερομηνίες πληρωμής για κύριες και επικουρικές

Συντάξεις Σεπτεμβρίου 2022: Οι ημερομηνίες πληρωμής για κύριες και επικουρικές

Τις ημερομηνίες που θα γίνει η καταβολή για κύριες και επικουρικές συντάξεις Σεπτεμβρίου γνωστοποίησε ο ΕΦΚΑ. Από την Παρασκευή 26 Αυγούστου θα ξεκινήσει η καταβολή των συντάξεωνμ, και θα ολοκληρωθούν την Τρίτη 30 Αυγούστου 2022.

Στις 26 Αυγούστου 2022, ημέρα Παρασκευή  θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές  συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΑ,  ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.

Στις 29 Αυγούστου 2022, ημέρα Δευτέρα  θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και  ΔΗΜΟΣΙΟ που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 1,3,5,7,9.

Στις 30 Αυγούστου 2022 ημέρα Τρίτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και ΔΗΜΟΣΙΟ που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 0,2,4,6,8.

Επικουρικές Συντάξεις ΕΤΕΑΕΠ: Το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων σε συνεργασία με την Διοίκηση του e-ΕΦΚΑ αποφάσισε η πληρωμή των κύριων και επικουρικών συντάξεων να γίνεται στην ίδια ημερομηνία σε μόνιμη βάση. 

Ως εκ τούτου οι επικουρικές συντάξεις μηνός Σεπτεμβρίου του 2022 θα πληρωθούν ταυτόχρονα τις ίδιες ημερομηνίες με τις κύριες συντάξεις.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις