Σάββατο, 25 Μαΐ
20oC Αθήνα

Σύζυγος ιερέα στα Κάτω Πατήσια: Όταν είμαστε έτοιμοι θα απαντήσουμε μόνοι μας

Σύζυγος ιερέα στα Κάτω Πατήσια: Όταν είμαστε έτοιμοι θα απαντήσουμε μόνοι μας
Φωτογραφία Αρχείου / Intime

«Είμαστε σε πολύ ευάλωτη κατάσταση, όταν είμαστε έτοιμοι θα απαντήσουμε μόνοι μας», δήλωσε στους δημοσιογράφους η σύζυγος του ιερέα στα Κάτω Πατήσια που συνελήφθη για τον βιασμό ανήλικης κοπέλας.

Ο 37χρονος ιερέας που λειτουργούσε σε εκκλησία στα Κάτω Πατήσια, κατηγορείται για τον βιασμό μιας ανήλικης κοπέλας, τον οποίο κατήγγειλε η ίδια στην αστυνομία, αποκαλύπτοντας ότι τη βίαζε από το 2019 έως και τον Μάιο του 2020, μετά από κάθε εξομολόγηση. Της είχε στείλει, δε και φωτογραφίες με τα γεννητικά του όργανα ενώ της είχε ζητήσει να μείνει η σχέση τους ως ένα μυστικό μεταξύ τους.

Εις βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη με βαρύτατες κατηγορίες ενώ ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος τον έθεσε ήδη σε αργία. Μάλιστα, μια κοπέλα κατήγγειλε στο newsit.gr πως της είχε προσφέρει 50 ευρώ και της ζήτησε να περνάνε μαζί μία ώρα από τον χρόνο της.

Άφωνοι όσοι τον γνώριζαν

Οι κάτοικοι της γύρω περιοχής, γνώριζαν τον παπά αλλά και την παπαδιά, που δεν θέλησε να κάνει κάποιο άλλο σχόλιο για την υπόθεση. Όλοι τους μιλάνε για μια αγαπημένη οικογένεια και για έναν εξαιρετικό και δραστήριο άνθρωπο ενώ δηλώνουν πως «τα χάσαμε» όταν έμαθαν για τη σύλληψή του και τις κατηγορίες εις βάρος του.

«Λυπάμαι πολύ. Μου είναι αδύνατο να το πιστέψω, είχαμε πολύ καλές σχέσεις και με τον ίδιο και με τη γυναίκα του και την οικογένειά του», δηλώνει ένας ιδιοκτήτης καταστήματος.

«Η συμπεριφορά του ήταν πολύ καλή. Δεν έδειχνε κανένα λόγο ότι θα μπορούσε να κάνει τέτοιο πράγμα και με κανένα τρόπο. Εξαιρετικός άνθρωπος, τα έχουμε χάσει», προσθέτει ένας γείτονάς του, που έμεναν μαζί στην ίδια πολυκατοικία.

«Δεν είχαμε δει τίποτα το περίεργο, συνέχεια ήταν μαζί με τη γυναίκα του και τα παιδιά του», δηλώνει μια ακόμα κάτοικος της περιοχής.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις