Ελλάδα

Τα… άκουσε από ομογενείς στο Μόναχο ο Σαμαράς

Ο Χορστ Ζεεχόφερ επιφύλαξε θερμή υποδοχή στον Αντώνη Σαμαρά, αλλά πιο... "θερμή" ήταν εκείνη από τους ομογενείς που ζουν στο Μόναχο και βρήκαν την ευκαιρία να «φωνάξουν» τα προβλήματά τους.

Καθώς ο Έλληνας πρωθυπουργός έφτανε στο Παλάτι του Πρίγκιπα Καρόλου, όπου έγινε δεκτός από τον πρωθυπουργό της Βαυαρίας, μικρός αριθμός Ελλήνων της περιοχής διαμαρτυρήθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ελληνικό Λύκειο του Μονάχου, λόγω έλλειψης καθηγητών.

Ήταν περισσότεροι από 30 ομογενείς, κυρίως γονείς μαθητών του ελληνικού Λυκείου, που φώναξαν στον κ. Σαμαρά πως δεν πρέπει να ξεχνά την ομογένεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σαμαράς: Έχουμε φύγει από τη δραχμοφοβία

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Νάξος: Ασφάλισαν με συρματόπλεγμα την Πορτάρα μετά το περιστατικό με τον τουρίστα που σήκωσε αρχαίο μάρμαρο
Αν και η τοποθέτηση του συρματοπλέγματος έγινε για να σταματήσει ο βανδαλισμός, πολλοί τουρίστες αλλά και κάτοικοι αντιδρούν λέγοντας πως υποβαθμίζεται αισθητικά το μνημείο
Πορτάρα