Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Τα κορυφαία δώρα για τους αγαπημένους σας είναι στο Public

Τα κορυφαία δώρα για τους αγαπημένους σας είναι στο Public

Χριστούγεννα έφτασαν, Πρωτοχρονιά πλησιάζει και εσείς “πονοκεφαλιάζετε” για δώρα στους αγαπημένους σας; Σταματήστε, βρέθηκε λύση! 

Τι ωραιότερο από να δίνεις στους αγαπημένους σου δώρα που θα τους κάνουν χαρούμενους; Το θέμα είναι να βρεις το κατάλληλο δώρο για τον κατάλληλο άνθρωπο και να δώσεις χαρά σε όποιον αγαπάς. Ευτυχώς, γι’ αυτο υπάρχει το Public! 

Φέτος τις γιορτές, χαρίζουμε στους αγαπημένους αλλά και στον εαυτό μας αξέχαστα δώρα, από τις αμέτρητες επιλογές που προσφέρει το Publiclaptopsgadgetsπαιχνίδια και επιτραπέζια για όλες τι ηλικίες αλλά και οικιακές μικροσυσκευές, τα οποία μπορούμε να βρούμε σε όλα τα φυσικά καταστήματα αλλά και μέσα από το public.gr.

Γιατί το μεγαλύτερο δώρο είναι να μοιράζεσαι!

Apple iPhone 13 128GB Midnight 

Το πιο προηγμένο σύστημα διπλής κάμερας που έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ σε iPhone. Αστραπιαίος A15 Bionic επεξεργαστής. Ένα μεγάλο άλμα στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Ανθεκτικός σχεδιασμός. Ασυναγώνιστα γρήγορο 5G και μια φωτεινότερη οθόνη Super Retina XDR.

Tablet Lenovo M10

Το Lenovo M10 έρχεται με κορυφαία χαρακτηριστικά για ατελείωτο gaming και multitasking! Διαθέτει οθόνη 10.1 ιντσών IPS HD ανάλυσης 1920 x 1200, οκταπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 450 με χρονισμό στα 1.8 GHz, 3GB μνήμης RAM και 32GB μνήμης ROM με δυνατότητα επέκτασης έως 256GB μέσω microSD, με κύρια κάμερα στα 8 Megapixel και selfie κάμερα στα 5 Megapixel για φωτογραφίες, βίντεο, βιντεοκλήσεις και λοιπές εφαρμογές. Τέλος έρχεται με μπαταρία τεράστιας χωρητικότητας 7000 mAh για να το έχεις μαζί σου παντού χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείς για την φόρτιση.

Ακουστικά Κεφαλής Marshall Major IV – On Ear Μαύρο

Άκου παντού την μουσική σου με τα ακουστικά κεφαλής Marshall Major IV. Τα μοντέρνα ακουστικά της Marshall αποδίδουν κάθε ήχο και κάθε νότα με μεγάλο βάθος και ισορροπία. Με ιδανικά τοποθετημένα μαξιλαράκια που προσαρμόζονται στο σχήμα των αφτιών σου και ενισχύουν την ηχομόνωση, θα ακούς μόνο τις δονήσεις της μουσικής. Στην συσκευασία περιλαμβάνεται και καλώδιο jack 3.5mm για ενσύρματη χρήση, όπως και καλώδιο φόρτισης micro USB.

Σκούπα Ρομπότ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro – Μαύρο

Η ηλεκτρική σκούπα ρομπότ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop P με εξαιρετική αναρρόφηση, καθαρίζει τέλεια ακόμα και τα πιο δύσκολα σημεία. Διαθέτει 3 λειτουργίες για σκούπισμα και σφουγγάρισμα, 2100 Pa υψηλής ισχύος αναρρόφηση, έξυπνη πλοήγηση με αισθητήρα laser LDS, έξυπνο ηλεκτρονικά ελεγχόμενο δοχείο νερού, και προστασία πατώματος.

The Dark Side Of The Moon – Pink Floyd

Ο όγδοος πολυαγαπημένος δίσκος του θρυλικού συγκροτήματος, που μιλάει για τον πιεστικό τρόπο ζωής που μπορεί να οδηγήσει τον άνθρωπο στην τρέλα, τον καταναλωτισμό, την απανθρωπιά της κοινωνίας.. ζητήματα που μας απασχολούν ακόμα και σήμερα.

ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ TALK TO THE HAND

Με το επιτραπέζιο “Talk to the hand” θα δημιουργήσεις με τους φίλους σου τις πιο αξέχαστες στιγμές ατελείωτου γέλιου! Το καλύτερο όλων; Όλη η παρέα αποφασίζει το πότε θα τελειώσει το παιχνίδι… για σκέψου αυτό μπορεί να είναι και το ποτέ! Το επιτραπέζιο περιέχει 85 ερωτήσεις με… 415 πιθανές απαντήσεις για ατέλειωτο γέλιο!

The Lyrics

Σε αυτό το εξαιρετικό βιβλίο, με απαράμιλλη ειλικρίνεια, ο Paul McCartney αφηγείται τη ζωή και την τέχνη του μέσα από το πρίσμα 154 τραγουδιών από όλα τα στάδια της καριέρας του – από τις πρώτες του παιδικές συνθέσεις μέχρι τη θρυλική δεκαετία των Beatles, στους Wings και τα σόλο άλμπουμ του μέχρι το παρόν.

Μεσάνυχτα στη Βιβλιοθήκη

Η ζωή της Νόρα πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Τότε, την τελευταία μέρα της στη Γη, όταν σημαίνουν μεσάνυχτα, μεταφέρεται σε μια βιβλιοθήκη. Εκεί της δίνεται η δυνατότητα να αναιρέσει επιλογές και να απαλλαγεί από τις τύψεις της, δοκιμάζοντας όλες τις διαφορετικές ζωές που θα μπορούσε να είχε ζήσει. Το αγωνιώδες ερώτημα που προκύπτει όμως είναι: Αν έχεις άπειρες εναλλακτικές, ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να ζήσεις;

Το Χριστουγεννιάτικο Γουρουνάκι

Ο Γου είναι το λατρεμένο λούτρινο γουρουνάκι του Τζακ. Βρίσκεται πάντα δίπλα του, συμπαραστάτης στα καλά και στα κακά. Μια Παραμονή Χριστουγέννων, όμως, κάτι τρομερό συμβαίνει: ο Γου χάνεται. Έτσι ο Τζακ παρέα με το Χριστουγεννιάτικο Γουρουνάκι, τον αχώνευτο αντικαταστάτη του Γου, θα ταξιδέψουν στη μαγική Χώρα των Χαμένων όπου θα ζήσουν απίθανες περιπέτειες.

Τσάντα Πλάτης Moleskine Classic Μαύρη

Έκτακτο ταξίδι με τη δουλειά; City-break το σαββατοκύριακο; Ή απλά μια απαιτητική μέρα; Ένα είναι σίγουρο! H δερμάτινη τσάντα πλάτης Moleskine εμπνευσμένη από το διαχρονικό σημειωματάριο και με εκλεπτυσμένο μοντέρνο σχεδιασμό σε μαύρο χρώμα, θα χωρέσει όλα σου τα πράγματα και θα σε συνοδέψει παντού με τον πιο κομψό τρόπο!

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις