Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Τα μαγαζιά ανοίγουν και ξεπουλάνε – Εκπτώσεις μέχρι και 70% (pics, video)

Τα μαγαζιά ανοίγουν και ξεπουλάνε – Εκπτώσεις μέχρι και 70% (pics, video)

“Ανοίγουμε και ξεπουλάμε”! Με αυτό το σλόγκαν ανοίγουν από τη Δευτέρα 5 Απριλίου τα καταστήματα λιανεμπορίου και ειδικότερα αυτά που βρίσκονται στο χώρο της ένδυσης.

Οι ιδιοκτήτες τόσο των μικρών μαγαζιών όσο και των μεγάλων και γνωστών αλυσίδων ρουχισμού, σκοπεύουν να κάνουν γενναίες εκπτώσεις, οι οποίες σε πολλές περιπτώσεις θα αγγίζουν ή και θα ξεπερνούν το 70% .

“Ανοίγουμε τη Δευτέρα και ελπίζουμε να μην ξανακλείσουμε. Από εκεί και πέρα θα έχουμε τεράστιες προσφορές για να μπορέσει όσο μπορεί ακόμα ο κόσμος να πάρει με πολύ καλύτερες τιμές τα αδιάθετα εμπορεύματα μας” λέει στο newsit.gr ο ιδιοκτήτης τριών καταστημάτων ένδυσης σε Αθήνα και Πειραιά, Θάνος Τσαγκάρης και συνεχίζοντας προσθέτει: “Παράλληλα έχουμε φέρει και τα καλοκαιρινά για να μπορέσει να ξεκινήσει η σεζόν. Οι εκπτώσεις θα φτάσουν και το 70%”.

Ο ίδιος μαζί με έναν υπάλληλο του μας οδηγούν στον πάνω όροφο του καταστήματος του. Εκεί έκπληκτοι θα διαπιστώσουμε ότι εκτός από τα ασφυκτικά γεμάτα ράφια πουκάμισα, μπουφάν κι άλλα είδη ένδυσης, υπάρχουν και δεκάδες κούτες με αδιάθετα προϊόντα. “Τα ράφια είναι γεμάτα από ρούχα και πάνω όπου είναι η αποθήκη μας ένα βουνό από γεμάτες κούτες με προϊόντα” λέει ο κ. Τσαγκάρης.


Παράλληλα ο κ. Τσαγκάρης εκπέμπει sos προς την πολιτεία, από την οποία ζητάει να σταθεί όσο το δυνατόν περισσότερο στο πλευρό των εμπόρων που έχουν να αντιμετωπίσουν σωρεία προβλημάτων. “Το θέμα είναι ότι ανοίγουμε με τρία αγκάθια. Το αδιάθετο εμπόρευμα που πρέπει να πληρωθεί, οι επιταγές που είναι μετατοπισμένες και η αγορά καινούργιου εμπορεύματος. Εάν η πολιτεία δεν στοχεύσει στην 7η επιστρεπτέα προκαταβολή και στον κλάδο μας τότε θα έχουμε πρόβλημα και θα δούμε πολλές επιχειρήσεις να κλείνουν. Όλο αυτό τον καιρό είμαστε διασωληνωμένοι. Μας πληρώνει τα ενοίκια και τους εργαζόμενους η πολιτεία. Τώρα ήρθε η ώρα που όλα παίζονται. Θέλουμε μια ιδιαίτερη ενίσχυση, ένα ταμείο επανεκκίνησης”.

Όσον αφορά στην εκτίμηση του για το πώς θα κινηθούν οι καταναλωτές ο κ. Τσαγκάρης αναφέρει: “Ο κόσμος κάθε σεζόν ξεκινάει χαλαρά, όπως έγινε και τον περασμένο Οκτώβριο όπου ανοίξαμε και μετά κλείσαμε. Και τώρα θα ξεκινήσει χαλαρά και θα έχουμε μια μεγαλύτερη κίνηση μια εβδομάδα πριν το Πάσχα. Δεν είναι μια σεζόν που μπορούμε να αντικαταστήσουμε με t- shirt κουστούμια και μπουφάν που έχουν μείνει απούλητα”.

Ακούστε όσα είπε ο κ. Τσαγκάρης στο newsit.gr

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΪΜΠ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις