Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Τα must have casual παπούτσια σου για το καλοκαίρι

Τα must have casual παπούτσια σου για το καλοκαίρι

Ο καιρός έχει αρχίσει να ανοίγει για τα καλά. Όλο και πιο ανάλαφρα ρούχα παίρνουν σταδιακά τη σκυτάλη, με τον καυτό ήλιο να κάνει επιτακτικό τον αέρα ανανέωσης και στα παπούτσια μας.

Η αλλαγή εποχής συνοδεύεται πάντα από τις απαραίτητες στιλιστικές επιλογές στην γκαρνταρόμπα μας. Όπως ανεβοκατεβάζεις χειμερινά/καλοκαιρινά ρούχα στο πατάρι, κάτι ανάλογο ισχύει φυσικά και για τα παπούτσια σου.

Και όχι δεν είναι όλα τα ζευγάρια all season. Όσο και αν κάποιες φορές αντιστέκεσαι ιδιαίτερα σθεναρά στην ιδέα, ο καιρός επιβάλλει να αποχωριστείς κάποια από τα αγαπημένα σου παπούτσια.

Casual παπούτσια για το καλοκαίρι

Γνωρίζεις πλέον καλά ότι ένα από τα αξεσουάρ που προσέχουν οι γυναίκες στην εμφάνιση των αντρών είναι φυσικά τα παπούτσια τους. Και βγάζουν μάλιστα τα συμπεράσματά τους για τον χαρακτήρα σου. Γιατί οι στιλιστικές μας επιλογές αποκαλύπτουν καλώς ή κακώς πολλά για την προσωπικότητά μας.

Είναι από τα «κομμάτια» που μπορούν να απογειώσουν (δεν θέλουμε να σκεφτούμε το αρνητικό σενάριο) την εμφάνισή σου. Να σου προσδώσουν έτσι απλά άλλο αέρα. Με ένα ζευγάρι καλαίσθητα και άνετα παπούτσια ποιος σε πιάνει!

Οι casual επιλογές κάνουν άκρως αισθητή την παρουσία τους το καλοκαίρι, με πολλά ζευγάρια από τη νέα καλοκαιρινή collection της LEVI’S να διεκδικούν επάξια να σου βάλουν τα δυο πόδια σε δυο παπούτσια (ευτυχώς!) και να καπαρώσουν τη θέση τους στην παπουτσοθήκη σου. Μπορείς να πάρεις μια γεύση από τη νέα καλοκαιρινή συλλογή LEVI’S στο www.adamsshoes.gr.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις