Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Τα πρόσωπα της επιτυχίας: Μια παραγωγή της Lidl Ελλάς που θα… ζήλευε το Netflix

Τα πρόσωπα της επιτυχίας: Μια παραγωγή της Lidl Ελλάς που θα… ζήλευε το Netflix

Στον καιρό του κορονοϊού και της μάσκας, της τηλεργασίας και της καραντίνας που μας ανάγκασε να δούμε σειρές και ταινίες back to back, γίναμε όλοι λίγο… κριτικοί κινηματογράφου. Σίγουρα μας έκανε απαιτητικούς. 

Φανταστείτε να σας έλεγε κάποιος ότι στήνεται μια μεγάλη παραγωγή, χωρίς ηθοποιούς. Όπου όχι απλά πρωταγωνιστούν άνθρωποι της διπλανής πόρτας αλλά εργαζόμενοι που είναι πάντα εκεί όταν εσείς τους χρειάζεστε. Φανταστείτε τώρα να ανοίγατε την τηλεόραση ή τον υπολογιστή σας και να «πέφτατε» πάνω στην παραγωγή αυτή. Και το αποτέλεσμα να είναι κάτι περισσότερο από άρτιο. 

Αν για τη σειρά και για την ταινία είμαστε μια φορά απαιτητικοί και αναζητάμε το καλύτερο αποτέλεσμα, το ίδιο ισχύει και για μια διαφήμιση.  

Γιατί αυτός είναι και ο σκοπός της διαφήμισης: να μας πείσει. Κι αν μια καμπάνια είναι άρτια σχεδιασμένη, τότε τόσο το καλύτερο όχι μόνο για την εταιρία που διαφημίζεται, αλλά και για εμάς που δεν… πονάνε τα ματάκια μας.  

Τι καλύτερο, λοιπόν, να γίνει μια καμπάνια με πρωταγωνιστές τους… πραγματικούς πρωταγωνιστές, τους ανθρώπους που καθημερινά πασχίζουν για το καλύτερο. Είναι οι άνθρωποι της Lidl Ελλάς που βγαίνουν μπροστά από την κάμερα αυτή τη φορά και πρωταγωνιστούν στη νέα μεγάλη καμπάνια της εταιρίας.  

Ύστερα από πολύ καιρό, οι άνθρωποι που μάχονται καθημερινά για το καλύτερο δυνατό, για να μπορούν οι πελάτες των Lidl Ελλάς να φεύγουν χαμογελαστοί από τα καταστήματα, είναι εκείνοι που αναλαμβάνουν ακόμη ένα πολύ σημαντικό task: να κομίσουν σε όλους εμάς το μήνυμα. Και ακριβώς επειδή δεν είναι ηθοποιοί που θα «φορέσουν» το ρόλο για λίγα λεπτά, ακριβώς επειδή είναι εκείνοι που ζουν αυτό που διαφημίζουν στο «είναι» τους, γι’ αυτό είναι οι πιο κατάλληλοι για να πείσουν όλους εμάς. Γίνονται και τηλεοπτικά αυτό που είναι και καθημερινά: το πρόσωπο της Lidl Ελλάς, οι «πρέσβεις» της εταιρίας.  

Γνωρίστε την… Lidl Ελλάς 

Είναι καιρός να γνωρίσουμε τους ανθρώπους που είναι πάντα εκεί για να φροντίσουν για την εξυπηρέτησή μας. Και σε κάθε κατάστημα της Lidl Ελλάς είναι… πολλοί. Δεν είναι μόνο όσοι βλέπουμε στους διαδρόμους ή στα ταμεία. Είναι στα γραφεία και στα logistics centers και κάνουν τα πάντα για να είναι ένα προϊόν στη θέση του όταν το αναζητήσουμε εμείς.

Το ξέρατε ας πούμε ότι η Lidl Ελλάς έχει ανθρώπους που δουλεύουν στο HR, στο packaging και branding, στο marketing, στο τμήμα Recycling, στο CRM, στο Quality Control κ.ά για να εξυπηρετηθούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο; Αλλά και στο IT Hub, που έχοντας έδρα στην Ελλάδα με μια μεγάλη ομάδα developers διαχειρίζεται συστήματα και εμπορικές εφαρμογές που χρησιμοποιούν πάνω 300.000 υπάλληλοί της σε 33 χώρες και υποστηρίζει πάνω από 11.000 καταστήματα;  

Είναι οι άνθρωποι που αποτελούν το πιο τρανό παράδειγμα ότι οι προκαταλήψεις δεν χωρούν εδώ. Πως η Lidl Ελλάς επενδύει στους ανθρώπους της και αυτό το αποδεικνύουν τα πολλά success stories που έχει να «διηγηθεί».
Οι ιστορίες ανθρώπων που εξελίχθηκαν επαγγελματικά μέσα σε ένα εργασιακό περιβάλλον που τους δίνει όλα τα εφόδια για να το πετύχουν. Σε μια εταιρία που… έχει βάλει σκοπό να ανατρέψει το στερεότυπο πως φθηνό σούπερ μάρκετ σημαίνει αυτόματα και χαμηλούς μισθούς, κακό εργασιακό περιβάλλον και… χαμηλό ταβάνι στην εξέλιξη των εργαζομένων. 

Ακριβώς το αντίθετο συμβαίνει στη Lidl Ελλάς. Η επιτυχία της εταιρίας έχει ένα μυστικό: τους ανθρώπους της. Χάρη σ’ αυτούς κερδίζει καθημερινά το στοίχημα με τους καταναλωτές, χάρη σ’ αυτούς πετυχαίνει τους στόχους της και σ’ αυτούς δίνει το… ρόλο του πρωταγωνιστεί.  

Και δεν είναι μόνο ότι η εταιρία περιμένει οι άνθρωποί της να είναι έτοιμοι. Όχι. Φροντίζει η ίδια να τους παρακινεί για να φτάσουν πιο ψηλά, να ενισχύσουν τις επαγγελματικές τους δυνατότητες, να αποκτήσουν νέες εμπειρίες, να αντιμετωπίσουν νέες προκλήσεις. Γι’ αυτό και προσφέρει πολλές ευκαιρίες μάθησης  με εξαιρετικά προγράμματα εκπαίδευσης. Γιατί οι δυνατότητες και η εξέλιξή τους, δεν έχουν όρια.  

Έτσι είναι να είναι κανείς μέλος του #teamLidl: έχει όλα τα εφόδια και τις ευκαιρίες να ξεπεράσει τον εαυτό του!

Σημειώνεται ότι η εταιρεία απασχολεί σήμερα πάνω από 6.500 υπαλλήλους σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και, αυτή τη στιγμή έχει περισσότερες από 70 ανοικτές θέσεις εργασίας στα καταστήματα, στα logistics centers και στα κεντρικά και Περιφερειακά γραφεία. Δείτε τις εδώ.
Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις