Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Τάκης Θεοδωρικάκος: Να αποζημιωθεί η οικογένεια του Μάριου που πέθανε από σφαίρα στο Μενίδι

Τάκης Θεοδωρικάκος: Να αποζημιωθεί η οικογένεια του Μάριου που πέθανε από σφαίρα στο Μενίδι

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, βρέθηκε καλεσμένος στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 και εξέφρασε τη δική του άποψη για την αντιδικία του ελληνικού δημοσίου με την οικογένεια του 11χρονου Μάριου, που το 2017 έπεσε νεκρός στο προαύλιο του σχολείου του στο Μενίδι.

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος ανέφερε πως το Ελληνικό Δημόσιο πρέπει να σταματήσει την αντιδικία με την οικογένεια του Μάριου Σουλούκου, που σκοτώθηκε στο Μενίδι, ώστε η οικογένεια να αποζημιωθεί.

Οι δημοσιογράφοι Παναγιώτης Στάθης και Νίκος Ρογκάκος έθεσαν στη συζήτηση με τον υπουργό το θέμα της δικαστικής διαμάχης του Ελληνικού Δημοσίου με την οικογένεια του 11χρονου Μάριου Σουλούκου, καθώς το Τριμελές Διοικητικό Εφετείο με πρόσφατη απόφασή του, απέρριψε ομοφώνως την έφεση του Ελληνικού Δημοσίου, διατηρώντας την αρχική αποζημίωση των 490.000 ευρώ για το τραγικό συμβάν.

Ο κ. Θεοδωρικάκος πήρε θέση για το θέμα, τονίζοντας ότι θα εξαντλήσει κάθε νόμιμο μέσο για να σταματήσει η αντιδικία του ελληνικού Δημοσίου με την οικογένεια του παιδιού. Ζήτησε να γίνουν σεβαστές οι έως τώρα δικαστικές αποφάσεις και να αποζημιωθεί η οικογένεια.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις