Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Το «Ταξίδι» του Νίκου Πορτοκάλογλου δίπλα στους «Μικρούς Ήρωες» της Stoiximan

Το «Ταξίδι» του Νίκου Πορτοκάλογλου δίπλα στους «Μικρούς Ήρωες» της Stoiximan

Μια διαφορετική εκτέλεση για ένα από ένα από τα πιο αγαπημένα τραγούδια του Νίκου Πορτοκάλογλου, το «Ταξίδι», με τη συμμετοχή της παιδικής χορωδίας του Σπύρου Λάμπρου, συνοδεύουν ένα άλλο ιδιαίτερο και συναρπαστικό ταξίδι, αυτό των Μικρών Ηρώων της Stoiximan. Το τραγούδι «Ταξίδι» διασκευάστηκε ειδικά για τις ανάγκες του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης «Μικροί Ήρωες» της Stoiximan.

Με πρωταγωνιστές παιδιά που βρίσκονται σε απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες περιοχές ολόκληρης της Ελλάδας, η Stoiximan, η μεγαλύτερη ελληνική στοιχηματική εταιρεία στο διαδίκτυο, επιδιώκει να γεφυρώσει τις αποστάσεις και να προσφέρει στους μαθητές ένα ταξίδι φτιαγμένο με πολλή αγάπη, κατανοώντας την ανάγκη τους να εξερευνήσουν νέους προορισμούς, να ανακαλύψουν τα ταλέντα τους, να διεγείρουν τη φαντασία τους, να κρατήσουν μνήμες και γνώσεις, και να μεγαλώσουν τον κόσμος τους, καταφέρνοντας τελικά ένα ακόμη γενναίο βήμα προς το όνειρό τους.

Αυτούς τους Μικρούς Ήρωες των δυσπρόσιτων περιοχών της χώρας, από την νησιωτική μέχρι την ορεινή Ελλάδα, επιλέγει να στηρίζει η Stoiximan κάνοντας πράξη τη δέσμευσή της να επενδύσει σε πρωτοβουλίες που αφουγκράζονται τις πραγματικές ανάγκες της κοινωνίας. Το Πρόγραμμα «Μικροί Ήρωες» της Stoiximan, το οποίο διαιρείται στις δράσεις «Οι Μικροί Ήρωες Ταξιδεύουν» και «Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν», υλοποιείται ήδη από το 2016 έχοντας δώσει την ευκαιρία σε περισσότερα από 12.000 μαθητές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, αλλά και σε 85 μαθητές από την Κάσο, τους Αρκιούς, την Ηρακλειά, την Ανάφη, το Τρανόβαλτο. τα Πελετά Κομοτηνής, τα Πράμαντα Ιωαννίνων και τ’ Άγραφα, να συμμετάσχουν σε επισκέψεις σε Μουσεία αλλά και σε εκπαιδευτικά προγράμματα.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις