Ελλάδα

Τέλη κυκλοφορίας 2017 στο gsis.gr: Τυπώστε τα με ένα κλικ στο taxisnet [pics]

Τέλη κυκλοφορίας 2017 από σήμερα στο gsis του Taxisnet. Από χθες το βράδυ λειτουργεί σήμερα η ειδική εφαρμογή για τα τέλη κυκλοφορίας 2017. Δείτε πως μπορείτε να εκτυπώσετε τα τέλη κυκλοφορίας.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Όλοι οι φορολογούμενοι, ιδιοκτήτες οχημάτων, μπορούν από σήμερα να εισέρχονται στην ηλεκτρονική εφαρμογή με τους προσωπικούς τους κωδικούς προκειμένου να ενημερωθούν για τα τέλη που τους αναλογούν και με βάση την ταυτότητα οφειλής να τα καταβάλουν ως την 31 Δεκεμβρίου 2016. Επίσης μπορούν να μπουν στην εφαρμογή και να βρουν τα τέλη κυκλοφορίας βάζοντας τον ΑΦΜ και τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου.

Για την είσοδο στην εφαρμογή εκτύπωσης του ειδοποιητηρίου πληρωμής των τελών κυκλοφορίας ο υπόχρεος πρέπει να μπει σε αυτή την ηλεκτρονική διεύθυνση και στη συνέχεια να κάνει “κλικ” στο πεδίο «ΕΙΣΟΔΟΣ». Στη συνέχεια θα μεταφερθεί στην ηλεκτρονική φόρμα όπου θα πρέπει να αναγράψει τον ΑΦΜ του και τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματός του και να κάνει κλικ στο πεδίο «Αναζήτηση». Αναρτήθηκαν στο www.gsis.gr τα τέλη κυκλοφορίας 2017. Για να δείτε, αλλά και να τυπώσετε, τα τέλη κυκλοφορίας 2017 θα πρέπει να μπείτε ΕΔΩ. ΠΡΟΣΟΧΗ: Το έτος πρέπει να αναγράφει “2017”. Για να μπείτε στην φόρμα πρέπει να πατήσετε στην ένδειξη “είσοδος”.

Αμέσως μετά η φόρμα σας ζητάει να συμπληρώσετε το ΑΦΜ και τον αριθμό κυκλοφορίας, αφού τα συμπληρώσετε δεν έχετε παρά να πατήσετε “εκτύπωση” για να δείτε τα τέλη κυκλοφορίας 2017.

Αν τα στοιχεία είναι σωστά τότε θα του εμφανιστεί στην οθόνη το μήνυμα «Επιτυχής αναζήτηση». Στη συνέχεια θα πρέπει να κάνει κλικ στο πεδίο «Εκτύπωση». Να σημειωθεί ότι τυχόν εκπρόθεσμη πληρωμή των τελών επιβαρύνεται με πρόστιμο ισόποσο με την αξία τους.

Τα τέλη κυκλοφορίας 2017 θα πρέπει να καταβληθούν έως τα τέλη Δεκεμβρίου 2016, ενώ όσοι αμελήσουν έστω και μία ημέρα να τα πληρώσουν τότε θα βρεθούν αντιμέτωποι με πρόστιμο που ισούται με το ισόποσο των τελών. Για τα τέλη κυκλοφορίας των εισαγόμενων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, θα ισχύσει για πρώτη φορά ο συντελεστής παλαιότητας. Ως πρώτη άδεια κυκλοφορίας θεωρείται αυτή που εκδόθηκε στη χώρα προέλευσης και όχι εκείνη που εκδόθηκε στη χώρα μας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Γυναικοκτονία στη Νέα Σμύρνη: Συγκλονίζει ο αδερφός της 45χρονης – «Η αδερφή μου άλλαξε κλειδαριές, ο 48χρονος έμπαινε σπίτι της»
Το περιβάλλον του 48χρονου αρνείται ότι ο δράστης της γυναικοκτονίας είχε συλληφθεί το 2016 στην Αλβανία - Νέα στοιχεία για το φονικό στη Νέα Σμύρνη
Ο δράστης της γυναικοκτονίας στη Νέα Σμύρνη
Νοσοκομείο Μεταξά: Ο Ντύλαν στο πλευρό καρκινοπαθών – Η συγκινητική στιγμή με 88χρονη που κάνει χημειοθεραπεία
Μια ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή εκτυλίχθηκε στη Μονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας του Νοσοκομείου «Μεταξά», όταν η κ. Καλλιόπη ζήτησε για πρώτη φορά να χαϊδέψει τον Ντύλαν
ΓΕΝΙΚΟ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ "ΜΕΤΑΞΑ" Πέμπτη 28 Μαΐου 2026. (ΔΑΝΑΗ ΔΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ / EUROKINISSI)
Ιός του Δυτικού Νείλου: Το Πανεπιστήμιο Αθηνών εξετάζει την δημιουργία rapid test για έγκαιρη διάγνωση
H Ιατρική Σχολή του ΕΚΠΑ έχει ξεκινήσει ερευνητική προσπάθεια για την ανάπτυξη ενός φορητού τεστ ταχείας διάγνωσης και χρησιμοποιούν μοντέλα τεχνητής νοημοσύνης για την πρόβλεψη εξάρσεων
iStock