Ελλάδα

Τέλη κυκλοφορίας 2022: Διευκρινίσεις ΑΑΔΕ για όσους έθεσαν το όχημά τους σε ακινησία

Αναστάτωση επικράτησε για πολλούς ιδιοκτήτες οχημάτων που έχουν θέσει το όχημά τους σε ακινησία για να μην πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας του 2022 αλλά έλαβαν ειδοποιητήριο πληρωμής. Και η ΑΑΔΕ μέσω «κύκλων» της έδωσε διευκρινίσεις για το τι θα κάνουν.

Πολλοί ήταν οι πολίτες που διατύπωσαν ερωτήματα στην ΑΑΔΕ για τα τέλη κυκλοφορίας που «ανέβηκαν» στο mycar, παρόλο που είχε δηλωθεί η ακινησία τους.

Η ΑΑΔΕ επέλεξε να απαντήσει στα ερωτήματα των πολιτών μέσω… πηγών της. Οι οποίες, σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ, ανέφεραν: «εάν έχει δηλωθεί το όχημα εμπρόθεσμα σε ακινησία, ο ιδιοκτήτης να αγνοήσει το ειδοποιητήριο τελών κυκλοφορίας.

Το ειδοποιητήριο αναρτάται προκειμένου να χρησιμοποιηθεί, μόνο στην περίπτωση που επιθυμεί ο ιδιοκτήτης να προχωρήσει στην άρση της ακινησίας».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Γιώργος Καρατζαφέρης για τον θάνατο του Σπύρου Καρατζαφέρη: «Αν δεν ήταν ο αδελφός μου, δεν θα γινόμουν αυτό που έγινα»
«Του χρωστάω μεγάλος μέρος της καρδιάς μου. Ήταν ασυμβίβαστος, για αυτό έκανε πολλούς εχθρούς και για αυτό κατάφερε αυτά που κατάφερε», σχολίασε συγκινημένος
Γιώργος Καρατζαφέρης
Εξαφανίστηκε 16χρονη από τον Κορυδαλλό – Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»
Η Ελένη Α. έχει ύψος 1,65 μ. και κανονικό βάρος, με καστανά μαλλιά και καστανά μάτια- Την μέρα που εξαφανίστηκε φορούσε λεοπάρ μπλούζα, μαύρο σορτσάκι, χακί στρατιωτικό μπουφάν και λευκά αθλητικά παπούτσια
Εξαφάνιση