Ελλάδα

Τέλος στο θρίλερ με το μικρό παιδί που εντοπίστηκε ασυνόδευτο τα ξημερώματα! Βρέθηκε η μητέρα του

- Φως στην ταυτότητα του μικρού παιδιού που εντοπίστηκε μόνο του τα ξημερώματα - Το αγοράκι βρέθηκε να περιπλανιέται ασυνόδευτο στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας - Ένας οδηγός ταξί το είδε, σταμάτησε και το μετέφερε στη ΓΑΔΑ - Η μητέρα του παιδιού δήλωσε το πρωί την εξαφάνισή του στο ΑΤ Ομονοίας - Να το έσκασε από το σπίτι το επικρατέστερο σενάριο
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ένα αγοράκι, περίπου πέντε ετών, εντοπίστηκε στις 5.30 τα ξημερώματα να περιφέρεται μόνο του στη συμβολή της λεωφόρου Αλεξάνδρας με την Σπύρου Τρικούπη.

Ταξιτζής που το είδε, σταμάτησε και προσπάθησε να μάθει εάν ήταν μόνο του. Το παιδάκι δεν μιλούσε και στη συνέχεια το μετέφερε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, στο Τμήμα Ανηλίκων. Το παιδί ήταν ημίγυμνο, φορούσε μόνο μια μπλούζα ενώ δεν μπορούσε να επικοινωνήσει ούτε με τους αστυνομικούς.

Δήλωσε την εξαφάνιση

Το πρωί μια γυναίκα από το Ιράκ δήλωσε στο Α.Τ Ομονοίας την εξαφάνιση του γιου της. Η γυναίκα οδηγήθηκε στο Ανηλίκων για να πάρει το παιδί της.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του Newsi.gr, η οικογένεια του παιδιού μένει στην περιοχή και είναι υπό το καθεστώς διεθνούς προστασίας.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ, «το παιδί δεν είναι κακοποιημένο, ενώ πρόκειται να διακομιστεί στο νοσοκομείο Παίδων για εξετάσεις».

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου

με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καρέ καρέ οι τελευταίες ώρες του Γιώργου Μαζωνάκη στην κλινική - Οι αντιφάσεις και οι καταθέσεις που «καίνε» τους γιατρούς
Η κρίσιμη μιάμιση ώρα που παρέμεινε χωρίς τις αισθήσεις του συνδεδεμένος στο μηχάνημα πλασμαφαίρεσης, η απόκρυψη στοιχείων από τους γιατρούς και οι καταθέσεις των εργαζομένων που τους «έκαψαν»
Γιώργος Μαζωνάκης
Μία σύλληψη για εμπορία ανθρώπων και εργασιακή εκμετάλλευση στην Βοιωτία - Κρατούσε οκτώ υπαλλήλους και τα έγγραφά τους
Ο συλληφθείς μαζί με συνεργούς υποχρέωναν τα θύματα σε αδιάλειπτη εργασία, χωρίς να τους καταβάλλουν τα δεδουλευμένα και χωρίς να τους παρέχουν τα προβλεπόμενα ημερήσια διαλείμματα
Αστυνομία