Ελλάδα

Τέλος τα πιστοποιητικά εμβολιασμού και νόσησης από την 1η Μαΐου και για την είσοδο στην χώρα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Συνεδρίασε σήμερα η επιτροπή των ειδικών προκειμένου να αποφασίσει και να εισηγηθεί τα πρωτόκολλα βάση των οποίων θα αρθούν τα μέτρα κατά της πανδημίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό που έγινε γνωστό είναι ότι επικυρώθηκε με βάση και τα επιδημιολογικά δεδομένα ότι από την 1η Μαΐου παύουν να ισχύουν τα πιστοποιητικά εμβολιασμού και νόσησης στην χώρα μας αλλά και για την είσοδο στην Ελλάδα από το εξωτερικό.

Περισσότερα θα γίνουν γνωστά στις έξι το απόγευμα στην ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας. Την ενημέρωση θα πραγματοποιήσουν η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα και ο καθηγητής Γκίκας Μαγιορκίνης.

Ρεπορτάζ: Γιάννα Σουλάκη

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στο πλευρό της ρεπόρτερ Μαρίας Σιαμπάνου οι πυροσβέστες: «Οι ανθρωποφάγοι του καναπέ ας δείξουν αυτοσυγκράτηση»
«Εμείς τη γνωρίζουμε διαφορετικά. Τη γνωρίζουμε μέσα στα πύρινα μέτωπα. Εκεί όπου έχουμε βρεθεί πολλές φορές μαζί, μέσα στον καπνό, στις φλόγες και στην αγωνία - Μαρία, σε ευχαριστούμε»
H δημοσιογράφος Μαρία Σιαμπάνου 11