Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Τέμπη: Ανατριχιαστική κραυγή από γιαγιά θύματος – «Είναι συγκλονιστικό αυτό που γίνεται»

Τέμπη: Ανατριχιαστική κραυγή από γιαγιά θύματος – «Είναι συγκλονιστικό αυτό που γίνεται»

Αβάσταχτος πόνος στα Τέμπη από γονείς και στενούς συγγενείς των 57 θυμάτων. Ο πόνος μέσα τους παραμένει άσβεστος και αυτό αποτυπώνεται στα λόγια και στις αντιδράσεις τους…

Ένας χρόνος πέρασε από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη και οι σκηνές στον τόπο της εθνικής τραγωδίας, είναι από νωρίς το πρωί σπαρακτικές. Στο μνημόσυνο για τις 57 ψυχές που έφυγαν τόσο άδικα από τη ζωή εκτυλίσσονται στιγμές οδύνης με τους γονείς και τους στενούς συγγενείς τους, να μην μπορούν να κρύψουν τον αβάσταχτο πόνο τους.

Στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα στον Alpha μιλούσε ο πατέρας ενός εκ των θυμάτων όταν από το βάθος ακούστηκαν οι κραυγές μίας κυρίας που θρηνούσε.

Η στιγμή ήταν ανατριχιαστική με την Κατερίνα Καινούργιου να αναφέρει: «Πω πω ακούω και την κυρία από πίσω. Είναι συγκλονιστικό αυτό που γίνεται εκεί. Χρήστο κάνεις τόσα χρόνια ρεπορτάζ, δεν ξέρω αν έχεις βιώσεις κάτι αντίστοιχο».

Λίγο αργότερα η γιαγιά θύματος της μοιραίας αμαξοστοιχίας είπε με πόνο καρδιάς δύο λόγια στις τηλεοπτικές κάμερες: «Πήραν τα καλά παιδιά, «έφυγαν» όλα τα παιδιά. Πήγαιναν για το σχολείο και τα καθάρισαν»

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις