Πέμπτη, 2 Μαΐ
18oC Αθήνα

Τέμπη: Εκδίδεται στην Ελλάδα ο πατέρας του 28χρονου μηχανοδηγού – Επικοινωνία Δένδια – Τσαβούσογλου

Τέμπη: Εκδίδεται στην Ελλάδα ο πατέρας του 28χρονου μηχανοδηγού – Επικοινωνία Δένδια – Τσαβούσογλου

Εκδίδεται από την Τουρκία στην Ελλάδα ο πατέρας του 28χρονου μηχανοδηγού, που έχασε τη ζωή του στα Τέμπη, όπως έκανε γνωστό σήμερα με ανάρτησή του στο Twitter το υπουργείο Εξωτερικών.

Σημειώνεται πως ο πατέρας του άτυχου 28χρονου βρίσκεται κρατούμενος σε φυλακές της Τουρκίας και θα αποφυλακιζόταν σε λίγους μήνες. Οι ελληνικές αρχές μετά την τραγωδία των Τεμπών είχε κάνει επίσημο αίτημα, ώστε ο χαροκαμένος πατέρας να επιστρέψει στην Ελλάδα για να παραστεί στην κηδεία του γιου του…

Όπως έκανε γνωστό το υπουργείο Εξωτερικών με ανακοίνωσή του στο Twitter υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία του Νίκου Δένδια με τον ομόλογό του Μεβλούτ Τσαβούσογλου: «O ΥΠΕΞ Νίκος Δένδιας δέχθηκε σήμερα τηλεφώνημα από τον ΥΠΕΞ Τουρκίας Mevlüt Çavuşoğlu, ο οποίος τον ενημέρωσε για την θετική έκβαση του ελληνικού αιτήματος για την έκδοση στην Ελλάδα Έλληνα πολίτη, πατέρα ενός από τα θύματα του δυστυχήματος στα Τέμπη.

Ο ΥΠΕΞ ευχαρίστησε τον Τούρκο ομόλογό του για την θετική και άμεση απάντηση της Τουρκίας. Η σχετική απόφαση υπογράφηκε από τον Τούρκο Υπουργό Δικαιοσύνης».

https://twitter.com/GreeceMFA/status/1635595652888395777?s=20

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις