Παρασκευή, 23 Φεβ.
15oC Αθήνα

Τέμπη: Κάλεσαν τον πατέρα της αδικοχαμένης Ελπίδας να παραλάβει το πτυχίο της

Τέμπη: Κάλεσαν τον πατέρα της αδικοχαμένης Ελπίδας να παραλάβει το πτυχίο της

Η τραγωδία στα Τέμπη συνεχίζει να στοιχειώνει καθημερινά του συγγενείς και τους φίλους των 57 ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους μετά την φονική σύγκρουση των τρένων.

Μέσα σε ένα από αυτά τα βαγόνια του θανάτου στα Τέμπη βρέθηκε και η αδικοχαμένη Ελπίδα Χούπα που τη Δευτέρα θα λάμβανε το πτυχίο της από την Αρχιτεκτονική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς της Ελπίδας, που τους τηλεφώνησαν από την γραμματεία της Σχολής, ώστε να παρευρεθεί κάποιος από την οικογένειά της για να παραλάβει το πτυχίο της.

«Αυτό που κυριάρχησε αμέσως στο μυαλό μου ήτανε ότι ενώ όλοι θα είναι μέσα στην τρελή χαρά για τις επιδόσεις του παιδιού τους και θα του εύχονται καλή σταδιοδρομία στη ζωή τους, εγώ θα στέκομαι σαν σκιάχτρο με ένα άψυχο χαρτί στα χέρια χωρίς παιδί να ευχηθώ. Κάποιοι φρόντισαν γι αυτό» έγραψε ο πατέρας της 28χρονης, Χρήστος Χούπας, σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συνεχίζει: «Δεν θα πάμε με τη γυναίκα μου τελικά. Θα είναι πολύ οδυνηρό και για τους δυο μας. Θα πάνε τα αδέρφια της που λόγω του νεαρού της ηλικίας, έχουν διαφορετικές ανοχές» ανέφερε συντετριμμένος σε ανάρτησή του στο Facebook.

Αναλυτικά η ανάρτηση: «Μου τηλεφώνησαν από την Γραμματεία της Αρχιτεκτονικής Σχολής του ΑΠΘ για να μου γνωστοποιήσουν ότι την προσεχή Δευτέρα στις 4/12/23 θα γίνει η τελετή απονομής πτυχίων και αν μπορεί να παραβρεθεί κάποιος να παραλάβει το πτυχίο της Ελπίδας. Αυτό που κυριάρχησε αμέσως στο μυαλό μου ήτανε ότι ενώ όλοι θα είναι μέσα στην τρελή χαρά για τις επιδόσεις του παιδιού τους και θα του εύχονται καλή σταδιοδρομία στη ζωή τους, εγώ θα στέκομαι σαν σκιάχτρο με ένα άψυχο χαρτί στα χέρια χωρίς παιδί να ευχηθώ.

Κάποιοι φρόντισαν γι αυτό. Δεν θα πάμε με την γυναίκα μου τελικά. Θα είναι πολύ οδυνηρό και για τους δυό μας. Θα πάνε τα αδέρφια της που λόγω του νεαρού της ηλικίας, έχουν διαφορετικές ανοχές».

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις