Τετάρτη, 1 Μαΐ
19oC Αθήνα

Τέμπη: Νέος «Γολγοθάς» για τον μοναδικό επιζώντα του πρώτου βαγονιού του μοιραίου επιβατικού τρένου

Τέμπη: Νέος «Γολγοθάς» για τον μοναδικό επιζώντα του πρώτου βαγονιού του μοιραίου επιβατικού τρένου

Ένα νέο «Γολγοθά» χρειάζεται να ανέβει ο 21χρονος φοιτητής Γεράσιμος – Ιάσονας, ο οποίος δίνει ακόμα μάχη για τη ζωή μετά την τραγωδία στα Τέμπη, καθώς ο μοναδικός επιζών από το πρώτο βαγόνι του επιβατικού τρένου που συγκρούστηκε με την εμπορική αμαξοστοιχία, μεταφέρθηκε εσπευσμένα πίσω στην Ελλάδα.

Ο 21χρονος από το Βόλο που τραυματίστηκε σοβαρά στην τραγωδία με την σύγκρουση των δυο τρένων στα Τέμπη, που κόστισε τη ζωή σε 57 ανθρώπους, έχει προσβληθεί από ενδονοσοκομειακό μύκητα, όπως ανέφερε το thenewspaper.gr.

Ο 21χρονος φοιτητής που ήταν ο μόνος επιβάτης του πρώτου βαγονιού του επιβατικού τρένου που συγκρούστηκε μετωπικά με εμπορική αμαξοστοιχία στα Τέμπη που επέζησε, είχε μεταφερθεί σε ειδικό Κέντρο Αποκατάστασης στο Ανόβερο της Γερμανίας.

Εκεί, όμως, προσβλήθηκε από ενδονοσοκομειακό μύκητα. Οι Γερμανοί γιατροί έκριναν ότι ο Γεράσιμος – Ιάσονας πρέπει να επιστρέψει πίσω στο Γενικό Νοσοκομειο της Λάρισας για να καταπολεμηθεί εκεί ο μύκητας.

Έτσι ο 21χρονος φοιτητής, που έζησε από θαύμα από την τραγωδία στα Τέμπη και βρίσκεται σε κωματώδη κατάσταση, είναι πλέον στη Λάρισα στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου της πόλης.

Αν όλα πάνε καλά και ο Γεράσιμος – Ιάσονας βγει νικητής και σε αυτή τη μάχη, τότε θα επιστρέψει και πάλι στο Κέντρο Αποθεραπείας της Γερμανίας.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις