Ελλάδα

Τέμπη – Πρόεδρος ΡΑΣ: Συντονισμένη δολοφονία χαρακτήρα στο πρόσωπό μου

Με μία εκτενή ανάρτηση η πρόεδρος της Ρυθμιστικής Αρχής Σιδηροδρόμων, Ιωάννα Τσιαπαρίκου, αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών που αφορούν στην ίδια μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Συγκεκριμένα, η Ιωάννα Τσιαπαρίκου της Ρυθμιστικής Αρχής Σιδηροδρόμων σε ανάρτησή της στο Facebook μετά την τραγωδία των Τεμπών έκανε λόγο για δολοφονία χαρακτήρα στο πρόσωπό της και αναφέρθηκε στις σπουδές της, ενώ τόνισε με νόημα πως δεν προέρχεται από «πολιτικό ή οικονομικό τζάκι».

Κατέληξε λέγοντας «νιώθω συντριβή για τους ανθρώπους και τα παιδιά που χάθηκαν. Θα συνεχίσω να λέω την αλήθεια και να κάνω ότι περνάει από τα χέρια μου για να μπορούν να ζήσουν τα παιδιά μας στη χώρα μας με ασφάλεια και προοπτική. Θα υπερασπίζομαι το Δίκιο και την Αλήθεια!».

Αναλυτικά η ανάρτηση της κ. Τσιαπαρίκου:

«Επειδή βρίσκεται σε εξέλιξη συντονισμένη Δολοφονία Χαρακτήρα στο πρόσωπό μου.

Επειδή εργάζομαι 25 συναπτά έτη, με ήθος, σιωπηλά και αποτελεσματικά.

Επειδή από όπου και να πέρασα, ναυτιλία, κοινωνική ασφάλιση, υγεία, μεταφορές, η πορεία μου και η δουλειά μου υπήρξε αψεγάδιαστη.

Επειδή οι σπουδές και οι περγαμηνές μου είναι πραγματικές και αδιαμφισβήτητες: Πτυχίο Οικονομικών Επιστημών Πανεπιστημίου Πειραιά, Μεταπτυχιακό στις Διεθνείς Μεταφορές University of Wales-Cardiff, Διδακτορικό με Άριστα του Οικονομικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Πειραιά.

Επειδή δεν προέρχομαι από πολιτικό ή οικονομικό τζάκι.

Επειδή είμαι γυναίκα.

Επειδή τα κατάφερα μόνη, προερχόμενη από πάμφτωχη οικογένεια, καθώς ο συγχωρεμένος πατέρας μου βοηθούσε εμπράκτως όποιον είχε ανάγκη στον τόπο του Ζωγράφου, Φωκίδα και όχι μόνο.

Επειδή εργάστηκα και ως υπάλληλος του ΕΦΚΑ για να μεγαλώσω τα παιδιά μου.

Επειδή οι υπάλληλοι του ΕΦΚΑ είναι οι πιο σκληρά εργαζόμενοι στο δημόσιο και συχνά και ιδιωτικό τομέα.

Επειδή, από όποια θέση και αν βρέθηκα προσπάθησα να διορθώσω, να δημιουργήσω, να φτιάξω ότι δεν φτιάχνεται σε ένα διαλυμένο κράτος.

Επειδή είμαι μάνα και νιώθω συντριβή για τους ανθρώπους και τα παιδιά που χάθηκαν.

Θα συνεχίσω να λέω την αλήθεια και να κάνω ότι περνάει από τα χέρια μου για να μπορούν να ζήσουν τα παιδιά μας στη χώρα μας με ασφάλεια και προοπτική.

Θα υπερασπίζομαι το Δίκιο και την Αλήθεια!».

 

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Χειροπέδες σε 45χρονη οικιακή βοηθό που έκλεβε κοσμήματα και χρήματα από σπίτια που εργαζόταν
Η 45χρονη έψαχνε άτομα ΑΜΕΑ ή υπερήλικες που έψαχναν οικιακή βοηθό και στην συνέχεια επικοινωνούσε μαζί τους με ψεύτικα στοιχεία και με τηλεφωνικές συνδέσεις καταχωρημένες σε στοιχεία ανύπαρκτων αλλοδαπών
Κλοπές
Οι αγρότες ετοιμάζονται για «ρεβεγιόν» στα μπλόκα: Κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις, σκληραίνει η στάση τους μετά τις γιορτές
Παρόλο που οι αγρότες είναι αποφασισμένοι να αλλάξουν χρόνο στα μπλόκα, θα διευκολύνουν την διέλευση των οχημάτων στα εθνικά δίκτυα για 3 μέρες, όμως αναμένεται να σκληρύνουν τη στάση τους μετά τις γιορτές
Στο κέντρο της Λάρισας τα τρακτέρ απο το μπλόκο της Νίκαιας
147
Σοκάρει ο 5ος ορειβάτης που ακύρωσε την ανάβαση στα Βαρδούσια όρη: «Γλίτωσα αλλά πάει η μία ζωή που είχα»
«Ότι τι μου επιφυλάσσει η μοίρα παιχνίδια; Όχι δεν είναι μια δεύτερη ευκαιρία γιατί ήδη μου την πήρε την μία ευκαιρία παίρνοντας τους φίλους μου» λέει ο πέμπτος ορειβάτης
Τα θύματα στα Βαρδούσια όρη