Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

Τέμπη – Πρόεδρος ΡΑΣ: Συντονισμένη δολοφονία χαρακτήρα στο πρόσωπό μου

Τέμπη – Πρόεδρος ΡΑΣ: Συντονισμένη δολοφονία χαρακτήρα στο πρόσωπό μου

Με μία εκτενή ανάρτηση η πρόεδρος της Ρυθμιστικής Αρχής Σιδηροδρόμων, Ιωάννα Τσιαπαρίκου, αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών που αφορούν στην ίδια μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Συγκεκριμένα, η Ιωάννα Τσιαπαρίκου της Ρυθμιστικής Αρχής Σιδηροδρόμων σε ανάρτησή της στο Facebook μετά την τραγωδία των Τεμπών έκανε λόγο για δολοφονία χαρακτήρα στο πρόσωπό της και αναφέρθηκε στις σπουδές της, ενώ τόνισε με νόημα πως δεν προέρχεται από «πολιτικό ή οικονομικό τζάκι».

Κατέληξε λέγοντας «νιώθω συντριβή για τους ανθρώπους και τα παιδιά που χάθηκαν. Θα συνεχίσω να λέω την αλήθεια και να κάνω ότι περνάει από τα χέρια μου για να μπορούν να ζήσουν τα παιδιά μας στη χώρα μας με ασφάλεια και προοπτική. Θα υπερασπίζομαι το Δίκιο και την Αλήθεια!».

Αναλυτικά η ανάρτηση της κ. Τσιαπαρίκου:

«Επειδή βρίσκεται σε εξέλιξη συντονισμένη Δολοφονία Χαρακτήρα στο πρόσωπό μου.

Επειδή εργάζομαι 25 συναπτά έτη, με ήθος, σιωπηλά και αποτελεσματικά.

Επειδή από όπου και να πέρασα, ναυτιλία, κοινωνική ασφάλιση, υγεία, μεταφορές, η πορεία μου και η δουλειά μου υπήρξε αψεγάδιαστη.

Επειδή οι σπουδές και οι περγαμηνές μου είναι πραγματικές και αδιαμφισβήτητες: Πτυχίο Οικονομικών Επιστημών Πανεπιστημίου Πειραιά, Μεταπτυχιακό στις Διεθνείς Μεταφορές University of Wales-Cardiff, Διδακτορικό με Άριστα του Οικονομικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Πειραιά.

Επειδή δεν προέρχομαι από πολιτικό ή οικονομικό τζάκι.

Επειδή είμαι γυναίκα.

Επειδή τα κατάφερα μόνη, προερχόμενη από πάμφτωχη οικογένεια, καθώς ο συγχωρεμένος πατέρας μου βοηθούσε εμπράκτως όποιον είχε ανάγκη στον τόπο του Ζωγράφου, Φωκίδα και όχι μόνο.

Επειδή εργάστηκα και ως υπάλληλος του ΕΦΚΑ για να μεγαλώσω τα παιδιά μου.

Επειδή οι υπάλληλοι του ΕΦΚΑ είναι οι πιο σκληρά εργαζόμενοι στο δημόσιο και συχνά και ιδιωτικό τομέα.

Επειδή, από όποια θέση και αν βρέθηκα προσπάθησα να διορθώσω, να δημιουργήσω, να φτιάξω ότι δεν φτιάχνεται σε ένα διαλυμένο κράτος.

Επειδή είμαι μάνα και νιώθω συντριβή για τους ανθρώπους και τα παιδιά που χάθηκαν.

Θα συνεχίσω να λέω την αλήθεια και να κάνω ότι περνάει από τα χέρια μου για να μπορούν να ζήσουν τα παιδιά μας στη χώρα μας με ασφάλεια και προοπτική.

Θα υπερασπίζομαι το Δίκιο και την Αλήθεια!».

 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις